Νίκος Χαρδαλιάς: Επέλεξα τις καλύτερες και τους καλύτερους για το ψηφοδέλτιο

30.08.2023 / 9:02
371765417_122689234255742_7424595040538690730_n

Πρόσωπα με εμπειρία, διάθεση, μεράκι για δουλειά και πάθος για προσφορά στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της «Αττική Μπροστά» αναφέρει ο Νίκος Χαρδαλιάς λίγες ώρες μετά την πρώτη συνάντησή του με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού του.

Σε ανάρτησή του στο facebook, o Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρει ότι το ψηφοδέλτιο της «Αττική Μπροστά» στελεχώνουν 214 «μαχήτριες και μαχητές» και ότι η συγκρότητηση του συνδυασμού έγινε με βάση την αρχή της εκπροσώπησης όλου του πληθυσμού της Αττικής.

«Καταφέραμε να εκπροσωπούνται όπως πρέπει και οι 66 Δήμοι του Λεκανοπεδίου, να εκπροσωπείται ουσιαστικά κάθε γειτονιά της Αττικής» σημειώνει επίσης ο υποψήφιος Περιφερειάρχης υπογραμμίζοντας ότι στην προεκλογική μάχη μπαίνουν με όρους οικογένειας και ομάδας.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Νίκος Χαρδαλιάς: 214 μαχήτριες και μαχητές στελεχώνουν το ψηφοδέλτιο της #Αττική_Μπροστά. Ένα ψηφοδέλτιο που έγινε με βάση την αρχή της εκπροσώπησης όλου του πληθυσμού της Αττικής.
Χθες βράδυ έγινε η πρώτη μεγάλη συνάντηση με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού μας. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη και τιμή ως επικεφαλής αυτής της προσπάθειας.
Καταφέραμε να εκπροσωπούνται όπως πρέπει και οι 66 Δήμοι του Λεκανοπεδίου, να εκπροσωπείται ουσιαστικά κάθε γειτονιά. Και είναι ξεκάθαρο μέσα μου ότι έχω επιλέξει τις καλύτερες και τους καλύτερους. Πρόσωπα με εμπειρία, διάθεση, μεράκι για δουλειά και πάθος για προσφορά. Πρόσωπα που απευθύνονται σε ολόκληρη την κοινωνία, με την πεποίθηση ότι τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, για να μπορέσουμε να ενώσουμε δυνάμεις, να χτίσουμε μαζί πάνω σε ό,τι θετικό έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, να διορθώσουμε μικρά ή μεγάλα λάθη και να κάνουμε έναν όμορφο αγώνα δίνοντας ένα στίγμα ευθύνης και καθήκοντος.
Μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία με όρους οικογένειας και ομάδας. Γιατί πιστεύω ότι ιστορία δεν γράφουν τα πρόσωπα, γράφουν οι ομάδες και οι παρέες.
Έτσι θα δουλέψουμε, όλοι μαζί, για να μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι και να κοιτάμε στα μάτια τους συμπολίτες μας.
Ξεκινάμε!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα