Παρασκευή, 30.07.2021, 7:05 μμ

Νίκος Αποστολόπουλος: «Θέλεις να ονομάσω τις σημερινές μεγαλοκυρίες που ήταν βίζιτες;»

28.03.2021 / 12:40
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
0cb5c066b3051d8f7f103892e1ff9b9a

Για το κίνημα #MeToo μίλησε ο Νίκος Αποστολόπουλος στη Real life και την δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Μέσα σε όλα, ο γνωστός σχεδιαστής δήλωσε… έτοιμος να αποκαλύψει πολλά πρόσωπα και καταστάσεις!

«Θέλεις να σου ονομάσω τις σημερινές μεγαλοκυρίες που ήταν βίζιτες;»
«Πιστεύω ότι έπρεπε να ανοίξουν τα στόματα. Είμαι υπέρ του #MeToo. Δεν προέκυψε κάποια καταγγελία από τον χώρο της μόδας, γιατί ο χώρος της μόδας στη χώρα μας είναι ανύπαρκτος. Βλέπω κάτι σχεδιαστές που ανοίγουν τα φιγουρίνια του ’50 και λένε ότι κάνουν μόδα. Ποια μοντέλα να πουν ότι παρενοχλήθηκαν; Θέλεις να σου ονομάσω τις σημερινές μεγαλοκυρίες που ήταν βίζιτες; Τι να πουν αυτές; Δεν υπάρχει ηθική αξιοπρέπεια».

«Πάντα αρπάζω τον ταύρο από τα κέρατα και τα χέρια μου θα βγάλουν ιδρώτα για να ποτίσουν την ξερή γη και να φυτρώσουν πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει καταστραφεί οικονομικά δύο φορές μέσα σε έξι μήνες» παραδέχθηκε, σε άλλο σημείο, ο γνωστός σχεδιαστής. «Έχω χάσει τα πιο αγαπημένα μου πρόσωπα. Στη ζωή μου έρχονται τα πάνω κάτω. Η ζωή μου είναι σαν να κάνω τσουλήθρα πάνω σε ένα ξυράφι και ταυτόχρονα να χορεύω σαν τον Ζορμπά, γελώντας. Συχνά βάζω το κεφάλι μου στη γη για να μην ακούγονται τα ουρλιαχτά μου».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα