Νίκος Αναδιώτης: Πώς ο Γέροντας Παΐσιος έγινε ο πρώτος καθοδηγήτης μου

26.05.2021 / 13:36
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ANADIWTIS-666x399

Για τη σχέση του με τη θρησκεία, την πίστη και το Άγιον Όρος, το οποίο όπως ο ίδιος έχει αποκαλύψει φροντίζει να επισκέπτεται τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο, έχει κάνει ευρέως γωνστή ο αγαπημένος ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Βασιλιάδες» είχε αποκαλύψει ότι θέλει να ακολουθεί πνευματική ζωή, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:»Με έχει βοηθήσει και συνεχίζει να με βοηθάει γι’ αυτό και επισκέπτομαι το Άγιο Όρος. Από το 2009 που πραγματοποίησα την πρώτη μου επίσκεψη προσπαθώ μία φορά τον χρόνο να πηγαίνω και να αντλώ δύναμη.

« Το να πηγαίνω στο Όρος είναι για μένα ένα «πρέπει». Δηλαδή, θα θυσιάσω από το χρόνο μου, τον λίγο αυτό το διάστημα, και θα το επισκεφθώ. Το κάνω γιατί είναι ένας χώρος προσευχής, θα συναντήσω και θα μιλήσω με πνευματικούς ανθρώπους, γιατί γαληνεύω, ηρεμώ και να κάνω μια περισυλλογή. Κάθε φορά που φεύγω από τη Μονή παίρνω μαζί μου όμορφα και θετικά πράγματα. Όποιος δεν το έχει πράξει ως σήμερα, καλό θα είναι να το κάνει. Αν καταφέρει να το επισκεφθεί έχοντας καλή και θετική διάθεση, τότε θα αλλάξει τη ζωή του».

«Φροντίζω να έχω πνευματική ζωή, γιατί μου αρέσει. Το αναζητώ με αναπαύει, το αγαπάω» σημείωσε χαρακτηριστικά λέγοντας με νόημα: «Λοξοδρομώ! Αμαρτωλός είμαι και θα παραμείνω, αλλά προσπαθώ να αποφεύγω κάποια πράγματα τα οποία έκανα και σιγά σιγά να διώχνω και κάποια πάθη. Τώρα αν θα τα καταφέρω ή όχι…».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα