Νικολακόπουλος: Παρέδωσε τρόφιμα στο γραφείο εθελοντισμού δήμου Πύργου

20.12.2020 / 17:39
nikolakop_ethel1

Η ανακούφιση άπορων ανθρώπων ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων, αποτελεί πρώτιστο μέλημα της Περιφερειακής Αρχής Δυτικής Ελλάδος.

Προς αυτή την κατεύθυνση ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού κ. Δημ. Νικολακόπουλος παρέδωσε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, στους αρμόδιους εθελοντισμού του δήμου Πύργου.

Η παράδοση των τροφίμων έγινε συγκεκριμένα στο γραφείο εθελοντισμού του δήμου Πύργου στα Χαλικιάτικα (πλατεία Μεταξά), παρουσία του εντεταλμένου συμβούλου Εθελοντισμού του Δήμου Πύργου κ. Γιάννη Πλεμμένου καθώς και του προέδρου του εθελοντικού συλλόγου Νέων Καταραχίου κ. Αλέξη Γιαννακόπουλου.

«Υπάρχει μια πολύ καλή συνεργασία με το δήμο Πύργου, καθώς και με τις άλλες εθελοντικές ομάδες της Ηλείας με σκοπό την ενίσχυση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Από την πλευρά μας θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντική στις ημέρες μας η έννοια του εθελοντισμού, ειδικά αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο της πανδημίας όπου ολόκληρη η ανθρωπότητα έχει ανάγκη από εθελοντικές πράξεις βοήθειας κ ουσιαστική μέριμνα για τους συμπολίτες μας.

Στόχος μας ως Περιφέρεια είναι να δημιουργήσουμε τμήμα εθελοντισμού, που θα συμβάλλει – προσφέρει όπου κρίνεται απαραίτητο» ανέφερε ο κ. Νικολακόπουλος.

Από την πλευρά του ο κ. Πλεμμένος τόνισε τα εξής: «Ευχαριστούμε τον αντιπεριφερειάρχη Εθελοντισμού ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμά μας για την συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για τις άπορες οικογένειες. Έχουμε μια στενή συνεργασία με την Περιφέρεια και θα αποκτήσουμε ακόμα μεγαλύτερη γιατί μαθαίνουμε ότι έχει την πρόθεση και τη διάθεση να προβεί σε διαδικασίες σύστασης εθελοντικής ομάδας».

nikolakop ethel2

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα