Νίκη Βακάλη για Φιλιππίδη: «Έλεγα σε φίλες μου ηθοποιούς να μην πάνε σε παραστάσεις του»

25.10.2021 / 23:20
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 20

«Σε φίλες μου έλεγα να μην πάνε σε παραστάσεις του Πέτρου Φιλιππίδη» ανέφερε η Νίκη Βακάλη στην κάμερα του «Πρωινού» και στον Γρηγόρη Μπάκα αναφερόμενη στην συνεργασία που είχε παλιότερα με τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα βαρύ κατηγορητήριο.

Η ηθοποιός μίλησε για την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, από τη θέση της βοηθού σκηνοθέτη σε θεατρική παράσταση του. «Εγώ δεν ήμουν ηθοποιός να αποστασιοποιηθώ, να κάνω τη δουλίτσα μου, να του δώσω να πιστεύει ότι του δίνω αυτό που χρειάζεται. Εγώ ήμουν όλη μέρα τηλέφωνα, να τα ακούω… Δεν θέλω την ψυχή μου να την κάνω κουβάρι, προκειμένου να…» ανέφερε αρχικά η Νίκη Βακάλη.

«Ποιος έπεσε από τα σύννεφα τώρα; Μη γελιόμαστε. Ξέρει το ένστικτό σου ότι κάποιος που έρχεσαι σε συνδιαλλαγή μαζί του δεν σου κάνει καλό. Γυρνάς σπίτι και είσαι άρρωστος. Έγινε κάτι λεκτικό το οποίο εγώ γύρισα σπίτι μου και δεν έβρισκα από πού να πιαστώ για να ξυπνήσω αύριο να πάω στη δουλειά. Και αφού δεν το βρήκα αυτό, δεν ξαναπήγα στη δουλειά.

Πιστεύω σε όλα όσα έρχονται στη ζωή μου. Κι αυτά που με πονάνε και με πληγώνουν και με τρομάζουν ενδεχομένως, ξέρω ότι έρχονται για κάποιο λόγο. Εκείνη τη στιγμή αισθάνθηκα ότι ή θα τον βρίσω μπροστά στους συναδέλφους που ενδεχομένως κάποια στιγμή συνεργαστούμε και δεν θέλω. Γιατί πιο πολύ από όλους τον εαυτό μου φοβάμαι, όχι τους άλλους, το πώς εγώ θα αντιδράσω σε αυτό» ανέφερε μεταξύ άλλων η Νίκη Βακάλη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα