Νέο σόου Πολάκη κατά Στουρνάρα σε επιτροπή της Βουλής που συνεδριάζει για την παροχή ρευστότητας

20.10.2021 / 13:44
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
5397857

Προετοιμασμένος για καυγά εμφανίστηκε ο Παύλος Πολάκης στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων που συνεδριάζει για την παροχή ρευστότητας στην πραγματική οικονομία από το τραπεζικό σύστημα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αν και δεν είναι μέλος της επιτροπής, είδε στο πρόγραμμα της συνεδρίασης ότι θα παραστεί και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας, τον οποίο έχει στοχοποιήσει, και θεώρησε πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσει ένα ακόμα σόου.

Ωστόσο αποχώρησε απογοητευμένος καθώς ο κ. Στουρνάρας δεν κατάφερε τελικά να δώσει το «παρών» λόγω συνεδρίασης της ΕΚΤ.

«Λέγανε ότι θα έρθει ο Στουρνάρας γι’ αυτό ήρθαμε και εμεις σήμερα. Αυτό γράφει το πρόγραμμα . Γι αυτό είμαι εδώ σήμερα. Ζήτησα αντικατάσταση γι’ αυτό είμαι εδώ. Στο πρόγραμμα που μας στείλατε λέει ότι θα ενημερώσει ο Στουρνάρας» διαμαρτυρήθηκε ο κ. Πολάκης στο προεδρείο της επιτροπής για να συνεχίσει «Περιμέναμε! Ο κ. Στουρνάρας δεν εκτιμά την εθνική αντιπροσωπεία; Ή ήξερε τι θα ακούσει».

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα η Ολομέλεια αποφάσισε να άρει την ασυλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που του υπέβαλλε ο κ. Στουρνάρας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα