Νέο παραλήρημα του αρνητή δικηγόρου κατά των υγειονομικών (βίντεο)

21.01.2022 / 22:44
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 28

Δεν έχει τέλος το παραλήρημα του γνωστού δικηγόρου των αντιεμβολιαστών Νίκου Αντωνιάδη, που αυτή τη φορά, σε ανάρτηση του στο διαδίκτυο με τίτλο «O φίλος μου ο κόβιντ και εγώ… Το αντι-πρωτόκολλο του θανάτου…» περιγράφει για το πώς ο ίδιος έχει καταφέρει να νικήσει τον κορωνοϊό.

Τι να του κάνει το εμβόλιο όταν μεταξύ άλλων έχει καλό φαγητό, σωστή ψυχολογία και διαβάζει Ντοστογιέφσκι;

«Πώς νικάω τον κορωνοϊό; Με τη δύναμη της Ψυχής. Με άριστη Ψυχολογία. Με τα Διδάγματα των μεγάλων Αρχαίων Ελλήνων Φιλοσόφων και Τραγωδών.

Και του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι. Με καλό και σωστό φαγητό. Mακριά από τους πραγματικούς τσαρλατάνους. Του Πρωτοκόλλου του Θανάτου» υποστήριξε.

Πίσω από το πρωτόκολλο του θανάτου σύμφωνα με τον αντιεμβολιαστή δικηγόρο, κρύβονται γιατροί που έχουν ως απώτερο σκοπό όχι να φροντίσουν τους ασθενείς αλλά να τους διασωληνώσουν, να τους οδηγήσουν στον θάνατο.

«Γιατί όταν έφτασε ο πυρετός 38.5, μετά 39.6, μετά 39.9 και μετά 40, δεν πήγα στο νοσοκομείο. Γιατί αν ήμουν από τα θύματα της προπαγάνδας και της απάτης, θα πήγαινα στο νοσοκομείο όχι στο 40 αλλά στο 38.5.

 Και εκεί θα μου χτυπούσαν τη ψυχολογία. Και αν συνέχιζα αν διαμαρτύρομαι θα με απειλούσαν με δέσιμο. Ή θα με απειλούσαν με διασωλήνωση. Και όταν πέθαινα θα ήμουν ένα ακόμα θύμα του κορωνοϊού και όχι των δολοφόνων» συμπλήρωσε.

Σε βάρος του δικηγόρου εκκρεμεί δίκη για διασπορά ψευδών ειδήσεων μέσω διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση, μία δίκη που αναβλήθηκε όταν ο ίδιος κόλλησε τελικά κορωνοϊό.

«Η αναβολή έδειξε ότι με φοβουνται, άρα φοβούνται την αλήθεια, άρα εκπροσωπώ την αλήθεια και η αλήθεια είστε εσείς» σημείωσε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα