Νέλλη Γκίνη : «Η έκτρωση που έκανα ήταν ένα εγκληματικό λάθος»

17.03.2021 / 16:57
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
gkinifoto1112-682x384

Στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη η Νέλλη Γκίνη, η οποία μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις αμοιβές που έπαιρνε από το θέατρο και τα νυχτερινά κέντρα, αλλά και για την έκτρωση που είχε κάνει, τονίζοντας πως ήταν ένα εγκληματικό λάθος.

«Παραγωγός με φώναξε για οντισιόν, κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγάει»
«Όλοι ξέραμε κάποια πράγματα, αλλά δεν γνωρίζαμε πόσο βαθιές είναι οι ρίζες. Παραγωγός με φώναξε για οντισιόν, κλείδωσε την πόρτα και άρχισε να με κυνηγάει. Του τουμπάρισα το γραφείο κι έφυγα. Φυσικά και έχω χάσει ρόλους επειδή δεν ενέδωσα σε προτάσεις. Ο χαρακτήρας μου δεν άφηνε περιθώρια για τέτοιου είδους συμπεριφορές. Το έχω πληρώσει αυτό. Αναρωτηθήκατε πόσα χρόνια έχετε να με δείτε σε κάποιο σίριαλ στην τηλεόραση;», είπε αρχικά η Νέλλη Γκίνη.

«Η έκτρωση που έκανα ήταν ένα εγκληματικό λάθος»
«Παλιότερα μου έλεγαν “τι είσαι; Ηθοποιός ή τραγουδίστρια;”. Τα λεφτά στις πίστες ήταν πάρα πολλά. Ο μισθός που έπαιρνα από το θέατρο ήταν για τα καλλυντικά μου και για να παίρνω δώρα στις φίλες μου. Είμαι πολύ χορτασμένη, αλλά θα ήθελα να έχω κάνει ένα ακόμα παιδάκι. Η έκτρωση που έκανα ήταν ένα εγκληματικό λάθος. Βγήκα τότε και το είπα για να πω στους νέους ανθρώπους, στις νέες γυναίκες ότι οτιδήποτε και να συμβεί ποτέ μην αφήνεστε στην παρόρμηση».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα