Νεκροί «υπέγραφαν» και έπαιρναν δωρεάν προϊόντα κοινωνικού παντοπωλείου

30.03.2021 / 18:33
trofima_APEMPE_30_03_2021-1536x864

Καταγγελία που σοκάρει στην Αλεξανδρούπολη. Τουλάχιστον 20… νεκροί «υπέγραψαν» ότι πήραν φρούτα από το Πολυκοινωνικό κατάστημα του Δήμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr από την Αλεξανδρούπολη, τουλάχιστον 20 άτομα από την περιοχή των Φερών που έχουν πεθάνει, βρέθηκαν να έχουν «υπογράψει» στις λίστες ωφελούμενων του Πολυκοινωνικού ότι πήραν φρούτα… μετά θάνατον!

Μάλιστα συγγενείς τους φέρονται ότι κατέθεσαν ως αποδεικτικά στοιχεία τις ληξιαρχικές πράξεις θανάτου των ατόμων αυτών, που κάποιοι εμφανίζουν ότι πήραν φρούτα και μάλιστα υπέγραψαν κιόλας!!!

Όπως αναφέρει το Evros-news.gr, κάποιοι, μάλιστα, φέρονται να υπέγραψαν σε περισσότερες από μία λίστες ωφελούμενων και μάλιστα κάθε υπογραφή τους είναι εντελώς διαφορετική, κάτι που σημαίνει πως κάποιος άλλος υπέγραψε για λογαριασμό τους.

Δηλαδή, φρούτα και άλλα ωφελήματα που προορίζονται και δίνονται μέσω του Πολυκοινωνικού του Δήμου Αλεξανδρούπολης για τους άπορους, τους φτωχούς, τους πολύτεκνους και τους τρίτεκνους, είτε εμφανίζονται να διατέθηκαν σε ανθρώπους οι οποίοι ποτέ δεν τα πήραν και φυσικά ούτε υπέγραψαν, είτε έχουν «εξαφανιστεί».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα