Νέγκα για το περιστατικό με την Σάττι στα Mad: «Μου εύχονται να πεθάνω και να πάθω αρρώστια»

23.06.2024 / 9:27
90-1260x754

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για τις διαστάσεις που έχουν πάρει τα λόγια που είπε στη Μαρίνα Σάττι, πριν τη βραβεύσει ως την Καλύτερη Ποπ Καλλιτέχνιδα στα φετινά Mad VMA.

Η δημοσιογράφος μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και αρχικά, ανέφερε: «Αυτές τις μέρες έβλεπα αυτά που έλέγαν οι παρουσιαστές στις εκπομπές, ότι δεν έπρεπε να πάω στα βραβεία κι ότι δεν ήταν υποχρεωτικό, ενώ για τη Μαρίνα Σάττι ήταν πιο ελαστικοί».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Αυτό συμβαίνει, γιατί δεν συμπαθούμε όλους τους ανθρώπους. Αυτό που είναι λίγο περίεργο είναι ότι δέχομαι μηνύματα που μου εύχονται να πεθάνω και να πάθω αρρώστιες, επειδή είπα ότι διαφωνώ με τη Μαρίνα Σάττι».

Τέλος, αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και το πώς σχολίασε εκείνος το περιστατικό στην εκπομπή του. «Ο Λιάγκας λέει πολλά πράγματα, αλλά αν τον συμπαθείς, τον συμπαθείς. Και πάλι το να συζητάμε τι είπε ο ένας και τι είπε ο άλλος… Είναι ποιος είναι ο παρουσιαστής και ο άνθρωπος με τον οποίο καταλαβαίνεσαι και γουστάρεσαι και έχεις τις ίδιες απόψεις», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα