Νέες τηλεφωνικές γραμμές και επιπλέον εμβολιαστικά κέντρα λόγω της μεγάλης ζήτησης από τους 30-39 και 40-44 ετών

29.04.2021 / 9:24
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
emvoliastiko_kentro_emvolio_patra

Άνοιξε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης η πλατφόρμα για τα ραντεβού εμβολιασμού της ηλικιακής ομάδας 40-44 ετών. Η μεγάλη ανταπόκριση τόσο των 40-44 ετών όσο και των 30-39 που ήδη εμβολιάζονται δημιούργησαν την ανάγκη για επιπλέον τηλεφωνικές γραμμές και ενίσχυση των εμβολιαστικών κέντρων.

«Με δεδομένη τη μεγάλη ανταπόκριση των πολιτών των ηλικιακών ομάδων 30-39 και 40-44, ανοίγουμε νέες εμβολιαστικές γραμμές διευκολύνοντας τους συμπολίτες μας να βρουν ραντεβού άμεσα», δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Το Μεγάλο Σάββατο ανοίγει η πλατφόρμα για τους 45 -49 ετών
Το Μεγάλο Σάββατο ανοίγει για τους 45-49 ετών, με πρόσβαση σε όλα τα εμβόλια, ενώ από τις 5 Μαΐου ξεκινούν στη χώρα μας οι εμβολιασμοί με Johnson & Johnson.

Νωρίτερα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κατά την ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών στο υπουργείο Υγείας τόνισε ότι: «Ξεπεράσαμε τα 2,9 εκατ. εμβολιασμούς για την Covid-19. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την υγειονομική επιχείρηση Ελευθερία».

Ανέφερε δε ότι από την Τετάρτη 5 Μαΐου θα λειτουργούν 1.500 εμβολιαστικά κέντρα σε όλη τη χώρα, αυξάνοντας τη δυνατότητα εμβολιασμών σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Σύντομα, όπως είπε, «θα αγγίξουμε τους 100.000 εμβολιασμούς τη μέρα», τον Μάιο θα φτάσουμε στα 2 εκατ. εμβολιασμούς και τον Ιούνιο θα ξεπεράσουμε τα 3 εκατ. εμβολιασμούς.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα