Νέες ταυτότητες: Πορείες κατά των «ταυτοτήτων του αντίχριστου» με σταυρούς στα χέρια

04.09.2023 / 10:52
ta 32

Αρνητές συνεχίζουν να συγκεντρώνονται έξω από τα αστυνομικά τμήματα για να ανανεώσουν τα παλιά αστυνομικά τους δελτία, ενώ αρχίζουν και τις κινητοποιήσεις, προκειμένου να διατρανώσουν την άρνησή τους να πάρουν στα χέρια τους την «ταυτότητα του Αντίχριστου» και να ενημερώσουν για τον κίνδυνο.

Την Κυριακή οργανώθηκε συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, με πολίτες από διάφορες περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα να φτάνουν στην πόλη.  «Δεν θα τις βγάλουμε ποτέ», ήταν το σύνθημα που φώναζαν, κρατούσαν εικόνες, σταυρούς, αυτοσχέδια πλακάτ, χωρίς να λείπουν βέβαια και τα ακροδεξιά σύμβολα.

«Υπάρχει το σκοτεινό δωμάτιο του Σατανά στο Α.Τ», «Στο επόμενο στάδιο θα βάλουν τσιπ μέσα στο σώμα», «Χάραγμα του Αντίχριστου ‘’666’’», είναι μερικές από τις θεωρίες που ακούγονται το τελευταίο διάστημα και αφορούν τις νέες ταυτότητες.

«Δεν τη δέχομαι. Ο γέροντας μας – να το πάρουμε και λίγο πνευματικά το θέμα – μας είπε ”περιμένετε και μη βιάζεστε”», λένε κάποιοι.  «Αυτή η πλαστική κάρτα θα περάσει μέσα στο σώμα μας. Τουτέστιν είναι ο πρόδρομος του αντίχριστου», αναφέρουν άλλοι.

Άλλοι κάνουν λόγο για… τσιπάκια που θα παρακολουθούν κάθε κίνηση των πολιτών, άλλοι τις συνδέουν με τον Σατανά.

Άλλοι φοβούνται πως οι νέες ταυτότητες θα συνδέονται με τη χρεωστική κάρτα της τράπεζας, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που υποστηρίζουν ότι οι ψηφιακές ταυτότητες θα είναι ο… «αρραβώνας του τελικού σφραγίσματος» και καλούν τους πολίτες να «αντισταθούν». Το διαδίκτυο έχει πλέον γεμίσει από κωμικοτραγικές ιστορίες με πρωταγωνιστές αρνητές των νέων ταυτοτήτων με το «τσιπάκι».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα