Νέες μαρτυρίες για το ινστιτούτο αισθητικής που εξαπατούσε πελάτες

06.01.2023 / 9:42
ka 33

Δεν έχουν τέλος τα θύματα του κέντρου αισθητικής το οποίο έχει καταφέρει να εξαπατήσει εκατοντάδες ανυποψίαστους πελάτες αρπάζοντας τα λεφτά χρήματά τους, πουλώντας ανύπαρκτες και επικίνδυνες θεραπείες.

Η μαρτυρία της κυρίας Μαρίας στην εκπομπή Live News είναι χαρακτηριστική…. «Από εδώ είχα ένα καρύδι και από εδώ ένα λουκάνικο», αναφέρει το θύμα του κέντρου αισθητικής. Η συγκεκριμένη γυναίκα παραμορφώθηκε μετά το δήθεν υαλουρονικό που της χορήγησαν.

«Ένιωθα έναν πόνο στο πρόσωπό μου και δεν μπορούσα να μιλήσω. Ήμουν πρησμένη στο δεξί μου μάγουλο. Πήγα την επόμενη μέρα εκεί, περίμενα τον γιατρό ο οποίος δεν ήρθε ποτέ. Ήρθε ένας κύριος και μου είπε να πάρω κορτιζόνη για μέρα και θα γίνω καλά. Η συμπεριφορά τους ήταν απαράδεκτη. Ήρθε μια κοπέλα και με κορόιδεψε μέσα στη μούρη μου. Περίμενα τρεις ώρες τον γιατρό και δεν ήρθε ποτέ. Μου είπαν ότι έπαθα αλλεργική αντίδραση».

Μέχρι στιγμής, το συγκεκριμένο ινστιτούτο συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, έχοντας αλλάξει τουλάχιστον έξι ονομασίες, με εκατοντάδες καταγγελίες και εξαγριωμένους ανυποψίαστους πελάτες που έπαθαν είτε ζημιά στο σώμα τους είτε κλαίνε την τσέπη τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα