Πάτρα: Νέες κινητοποιήσεις αποφάσισαν οι δικηγόροι

21.02.2024 / 7:16
pa 60

Την αναστολή της αποχής αρχής γενομένης από 27.02.2024 από τις δίκες συμφερόντων Ελληνικού Δημοσίου, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ δημοσίου τομέα, πλην ΟΤΑ και από τις υποθέσεις Νομικής Βοήθειας.

– Την καθολική αποχή την Πέμπτη 22/2/2024 (ημέρα ψήφισης των τροποποιήσεων του ΠΚ και ΚΠΔ) και την Παρασκευή 23/2/2024 (ημέρα παράστασης διαμαρτυρίας της Ολομέλειας στο Υπουργείο Οικονομικών).

– Την καθολική αποχή την Τετάρτη 28/02/2024, ημερομηνία κατά την οποία συμπληρώνεται ένα έτος από τον τραγικό θάνατο πενήντα επτά συνανθρώπων μας στα Τέμπη.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών εμμένει στην απαίτησή του για πλήρη διερεύνηση των αιτίων του τραγικού συμβάντος και στην τάχιστη απονομή της Δικαιοσύνης, προκειμένου να αποδοθούν οι ευθύνες, από όσο ψηλά και αν προέρχονται.

Κατά τα λοιπά η αποχή μας από τις δίκες συμφερόντων Ελληνικού Δημοσίου, ΝΠΔΔ, ΝΠΙΔ δημοσίου τομέα, πλην ΟΤΑ, από τις υποθέσεις Νομικής Βοήθειας και τις Ποινικές Δίκες συνεχίζεται μέχρι και τη Δευτέρα 26.2.2024.   Επιτροπή αδειών: Κωνσταντίνος Κρεμμύδας, Βασίλειος Γαλανόπουλος, Πέτρος Ντερέκης, Γεώργιος Χαλκιόπουλος.                                             

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα