Νέες καταγγελίες για το γηροκομείο: Για να κάτσει κάποιος εκεί πρέπει να είναι βαμπίρ (βίντεο)

26.04.2021 / 19:55
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 6

Σοκάρουν οι καταγγελίες πρώην εργαζόμενης στο γηροκομείο στα Χανιά η οποία περιγράφει τα βασανιστήρια στους ηλικιωμένους τρόφιμους.

Όπως είπε τους «έδεναν σαν τα ζώα», τους έδιναν ηρεμιστικά χάπια, τους άφηναν για ώρες χωρίς να τους αλλάζουν, τους άφηναν με βρώμικα υποσέντονα, τους πέταγαν στα καρότσια, ενώ αναφέρθηκε σε περιστατικό που τρύπαγαν με νεύρο έναν τρόφιμο για να βρούνε φλέβα.

Η ίδια επειδή την εμπιστεύονταν και άρχισαν να της εξομολογούνται διάφορα οι τρόφιμοι, την κατηγόρησαν για κακοποίηση και την απέλυσαν. Μάλιστα, όπως ανέφερε, όποτε ζητήθηκε από την ίδια το υλικό από τις κάμερες, το υλικό δεν υπήρχε καθώς το είχαν σβήσει.

«Για να κάτσει κάποιος εκεί πρέπει να γίνει σκυλί, να είναι δράκος, να είναι βαμπίρ και να εκπαιδεύει μετά αυτούς που πηγαίνουν στον χώρο. Μιλάμε για σαδιστές» τόνισε.

Η πρώην εργαζόμενη είπε πως οι τρόφιμοι γίνονταν καταθλιπτικοί γιατί ούτε καν τους μίλαγαν, ενώ σημείωσε ότι όσο εργαζόταν στο γηροκομείο πέθαναν τουλάχιστον 20 με 25 άνθρωποι.

«Έρχονταν οι άνθρωποι υγιείς και σε μια βδομάδα ήταν σαν τσουβάλια, δεν μπορούσαν να σηκώσουν τα χέρια τους, ήταν καταθλιπτικοί, δεν ήθελαν να φάνε» ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ σημείωσε πως όλη νύχτα τους είχαν δεμένους.

«Έχω ακούσει να λείπουν αντικείμενα όπως μασέλες, δόντια χρυσά, η βέρα μια κυρίας» ανέφερε, «όταν έρχονταν συγγενείς τους να τους πάρουν».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα