Νεαροί από την Ναύπακτο πήγαν να σηκώσουν σημαία της Παλαιστίνης στο λιμάνι

15.05.2021 / 13:52
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 22

Νεαροί Ναυπάκτιοι, προσπάθησαν προχθές να σηκώσουν πανό με την σημαία της Παλαιστίνης, στο λιμάνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του npress, οι πέντε νεαροί, επιχείρησαν να σηκώσουν το πανό, στηρίζοντας τον δοκιμαζόμενο λαό της Παλαιστίνης και σύντομα δέχθηκαν έλεγχο από το λιμενικό.

Όταν έφτασαν οι άνθρωποι του λιμενικού (μία λιμενικός με στολή και μία με πολιτικά), ζήτησαν από τους νεαρούς να τους εξηγήσουν τι προσπαθούν να κάνουν. Όταν οι νεαροί είπαν πως προσπαθούν να αναρτήσουν την σημαία της Παλαιστίνης, τους ζήτησαν αν έχουν SMS για την μετακίνησή τους (μάσκες φορούσαν)!

Οι νεαροί που έμειναν έκπληκτοι από τον έλεγχο που ζήτησαν οι λιμενικοί, αφού στην Ναύπακτο σχεδόν κανείς δεν στέλνει sms όλο αυτό το διάστημα, απάντησαν στους λιμενικούς: «Αν κάνετε έλεγχο για άδεια μετακίνησης σε εμάς, τότε αυτός ο έλεγχος φανταζόμαστε θα επεκταθεί σε όλους όσους βρίσκονται αυτή την στιγμή στο λιμάνι. Είναι έτσι;».

-«Δώστε μας τις ταυτότητές σας» απάντησαν οι δύο λιμενικοί, προσπερνώντας τα παραπάνω. Για την ιστορία, οι πέντε νεαροί είχαν στείλει και SMS και μάσκες φορούσαν. Όταν οι λιμενικοί έφυγαν από τον χώρο, οι νεαροί άπλωσαν το πανό τους και έβγαλαν την σχετική φωτογραφία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα