Νέα Σμύρνη: Σε τρία χρόνια δηλώθηκαν 50 εξαφανίσεις της 14χρονης

21.03.2023 / 18:53
koritsaki-mak-1

Περισσότερες απο 50 (!) δηλωμένες εξαφανίσεις της 14χρονης απο τη δομή της Νέας Σμύρνης, έχουν καταγραφεί τα τελευταία τρία χρόνια σε υπηρεσίες της Αστυνομίας.

Οι αναλυτές της ΕΛ.ΑΣ εκτιμούν ότι κάθε εξαφάνιση, αντιστοιχεί σε τουλάχιστον δύο με τρία ραντεβού που έκλειναν οι μαστροποί, με πελάτες-βιαστές της μικρής μαθήτριας. Αυτο το στοιχείο που φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr προκαλεί αποτροπιασμό και σοκάρει, καθώς αποτυπώνει με τον πιο ανάγλυφο τρόπο το πώς ζούσε αυτό το κοριτσάκι.

Μια κατάσταση απαράδεκτη, που καταδεικνύει την ανευθυνότητα με την οποία αντιμετωπιζόταν ένα παιδί από τα μόλις 11 του χρόνια του. Προφανώς χωρίς κανέναν έλεγχο, μπαινόβγαινε από ένα ίδρυμα ανενόχλητο, δίχως κανένας να γνωρίζει που πήγαινε, με ποιους συναντιόταν και τι έκανε, για να καταλήξει σήμερα, στα 14 του χρόνια, παγιδευμένο στα δίχτυα ενός αλλοδαπού μαστροπού να εκδίδεται σε ρυπαρά ξενοδοχεία στο Μεταξουργείο.

Την ίδια ώρα, οι έμπειροι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών, οι οποίοι ερευνούν με προσοχή τη συγκεκριμένη υπόθεση εκτιμούν πως έχει βάθος. Αυτό που ψάχνουν είναι εκτός απο το αρχείο του μαστροπού «Ταχίρ», τις επαφές τόσο του ιδίου όσο και της μικρής για να φθάσουν στο πελατολόγιο και το κυριότερο να διαπιστώσουν αν και άλλα ευάλωτα κοριτσάκια έχουν πέσει στα δίχτυα της διαστροφής που ειχε απλώσει στα social media, για να «γραπώνει» πελάτες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα