Νέα Σμύρνη: Χάθηκε το πορτοφόλι στα επεισόδια, πήγε με τη μαμά του να το ζητήσει και συνελήφθη

12.03.2021 / 21:51
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 19

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η περιγραφή του δίνει ο αστυνομικός που εντόπισε το πορτοφόλι του 22χρόνου που συνελήφθη πρώτος για συμμετοχή στον άγριο ξυλοδαρμό του αστυνομικού. Όπως λέει εντόπισε το πορτοφόλι σε απόσταση τριών με τεσσάρων μέτρων από τον τραυματισμένο αστυνομικό.

“…είδα πεσμένο στο οδόστρωμα ένα πορτοφόλι μαύρου χρώματος και έσκυψα να το πάρω θεωρώντας ότι ανήκει είτε σε κάποιον από τους δράστες που επιτέθηκαν με σφοδρότητα στους αστυνομικούς είτε σε κάποιον αστυνομικό. Στο οδόστρωμα σε απόσταση λίγων μέτρων από το πορτοφόλι και προς το οδό Πλαστήρα βρήκα και ένα διάφανο πλαστικό μπουκάλι το οποίο σύμφωνα με την ετικέτα του περιείχε βενζίνη.

Άνοιξα το πορτοφόλι για να δω αν υπήρχε εντός του κάποια ταυτότητα και διαπίστωσα ότι εντός αυτού υπήρχε ταυτότητα με στοιχεία… Το σημείο ακριβώς που βρήκα τα αντικείμενα είναι το σημείο που νωρίτερα είχε δεχθεί βίαιη επίθεση ο τραυματίας αστυνομικός από 100 και πλέον άτομα με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του…

“Στις 9:50 το βράδυ και ενώ βρισκόμουν σε επιφυλακή έξω από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης προσήλθε στο σημείο ένας νεαρός με τη μητέρα του λέγοντας μας ότι έχασε το πορτοφόλι του. Όπως ενημερώθηκα το άτομο αυτό που ήρθε στο αστυνομικό τμήμα για να δηλώσει απώλεια είναι ο….” περιγράφει ο αστυνομικός στην κατάθεση του.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα