Νέα «πλήγματα» για τον Σπύρο Μυλωνά

03.09.2023 / 14:30
μυλωνάς-scaled-850x460-1

«Οι παραιτήσεις υποψηφίων λίγο πριν τις εκλογές και η αναντιστοιχία λόγων και έργων δεν είναι πρωτόγνωρη συνθήκη στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης. Όταν όμως αφορούν, ως επί το πλείστον, συγκεκριμένη παράταξη, διαχρονικά, δεν είναι τυχαίο φαινόμενο αλλά κάτι πάει λάθος κατά συρροή», τονίζεται στο «Νεολόγο», από αυτοδιοικητικούς της Δυτικής Αχαΐας, οι οποίοι αναφέρουν αναλυτικότερα τα εξής:

«Κατ’ αρχήν, ο υποψήφιος Δήμαρχος το 2019, ο δικηγόρος Άγγελος Στεργιόπουλος, έχει εδώ και καιρό ενώσει δυνάμεις με το νυν Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο, Σπύρο Μυλωνά. Ως εδώ καλά. Αν πάμε όμως λίγο πιο πίσω θα δούμε ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος που επιτίθεντο σφοδρά στον κ. Μυλωνά, κατηγορώντας τον μάλιστα για ‘’μοιρασιά δημοτικής περιουσίας και των δημοτικών ταμείων’’ με τον Χρήστο Νικολάου. Είναι ο ίδιος που κατηγορούσε τον αδερφό του Σπύρου Μυλωνά, ο οποίος είχε θητεία στην αντιδημαρχία Οικονομικών. Επίσης, ψάχνοντας στο… αρχείο της καθημερινότητας και των δημοτικών συμβουλίων της περιοχής, ο κ. Στεργιόπουλος καταλόγιζε στον κ. Μυλωνά ‘’πολιτική διαφθορά κατά των συμφερόντων του Δήμου’’. Τελικά ο δικηγόρος περισσότερο κακό κάνει στον κ. Δήμαρχο, μετά από όσα έλεγε, παρά καλό».

Οι αποχωρήσεις

Από εκεί και πέρα, στα συνεχή πλήγματα αποχωρήσεων που δέχτηκε το προηγούμενο διάστημα η δημοτική παράταξη του Σπύρου Μυλωνά, ήρθαν να προστεθούν οι αποχωρήσεις υποψηφίων, ολίγων ημερών ή μάλλον… ωρών. Άνθρωποι που δημοσιοποίησαν την κάθοδό τους με τον κ. Μυλωνά, ύστερα από λίγο την απέσυραν. Η Άννα Μιχαλιτσάνου, για παράδειγμα, δήλωσε ότι «απέχουν οι αξίες και η ηθική της από αυτές του Δημάρχου και των συνεργατών του», ενώ ο Λάκης Γαλαζούλας σημείωσε πως «δεν διαπραγματεύομαι τις αξίες μου και δεν έχω δώσει το δικαίωμα σε κανέναν να θεωρεί πως μπορούν να αποτελέσουν προϊόν αγοραπωλησίας». Κατά πληροφορίες, τέλος, του «Νεολόγου» θα ακολουθήσουν κι άλλες αποχωρήσεις.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα