Νέα καταγγελία για γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη: «Μου φώναζε πάρ’ τον στο στόμα»

12.02.2021 / 20:34
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
γκο 12

Ακόμη μια σοκαριστική καταγγελία, που τώρα αφορά σε απόπειρα βιασμού, σε βάρος γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, το όνομα του οποίου είναι στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες. Η καταγγελία γίνεται από γνωστή ηθοποιό.

Η ηθοποιός αποκάλυψε τα όσα έζησε στο documentonews.gr. Η απόπειρα βιασμού από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη έγινε, όπως καταγγέλλει, το καλοκαίρι του 2014.

Εκείνος, εκμεταλλευόμενος το όνομα και τη θέση του, φέρεται να της ζήτησε σεξ σε αντάλλαγμα με δουλειά. Και όταν εκείνη αρνήθηκε, την πέταξε έξω από το αυτοκίνητό του και την παράτησε σε μια ερημιά.

Η ηθοποιός περιγράφει πως εκείνος της ζήτησε να βγουν για καφέ προκειμένου να συζητήσουν για δουλειά. Στη συνέχεια, προσφέρθηκε να την γυρίσει στο σπίτι της. Αλλά την οδήγησε σε ένα αδιέξοδο στο Παλαιό Ψυχικό. Της κλείδωσε την πόρτα του αυτοκινήτου για να μην μπορεί να φύγει.

«Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. “Κόφτο! Θα σε βγάλω στα κανάλια”. Γέλαγε και χαϊδευόταν! “Τα @@ θα μου κλάσουν τα κανάλια!”, είπε», περιγράφει η γυναίκα στο documentonews.gr.

Συνεχίζοντας την καταγγελία της, η ηθοποιός λέει πως ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, περιγράφει σοκαριστικά πως είχε ανοίξει το παντελόνι του και αυνανιζόταν και ενώ εκείνη του φώναζε να την αφήσει να φύγει «με έπιασε από το σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. (…) “Παρ’ τον! Παρ’ τον στο στόμα”, μου έλεγε σχεδόν αυτιστικά».

«Άντε γα@@@@!.. που θες και ρόλο!» της είπε όταν την πέταξε από το αυτοκίνητο, αφήνοντάς την εκεί…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα