Νέα καταγγελία απο την Φιλοζωική Ένωση Αγρινίου – Εγκαταλείπουν τα αδέσποτα που περισυλλέγουν

08.02.2021 / 14:19
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
skylos-2

Σοκαριστικές καταγγελίες έρχονται στο φως και αφορούν στον τρόπο διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Η Πρόεδρος της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου Παρασκευή Αναγνωστοπούλου επικοινώνησε με υπάλληλο για θέματα διαχείρισης αδέσποτών στο Δήμο Θέρμου, χωρίς να αποκαλύψει την ιδιότητά της , με την πρόφαση ότι θέλει να ενημερώσει τον Δήμο για την ύπαρξη αδέσποτών σκυλιών στην περιοχή που κατοικεί.

Αφού ζήτησε πληροφορίες από την τοπική υπηρεσία σχετικά με τις διαδικασίες που ακολουθεί ο Δήμος Θέρμου για τη φροντίδα αδέσποτων ζώων, ο υπάλληλος της απάντησε ευθαρσώς ότι τα αδέσποτα του Δήμου Θέρμου περισυλλέγονται και εγκαταλείπονται στην περιοχή του Αχελώου Δήμου Αγρινίου χωρίς καμία μέριμνα για την προστασία και την σίτισή τους!!

Και όλα αυτά, ελάχιστα μόλις εικοσιτετράωρα από τις αποκαλύψεις φιλόζωων πολιτών των Δήμων Μεσολογγίου και Αιτωλικού, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι με το ίδιο ακριβώς θράσος οι αρμόδιοι για τη διαχείριση αδέσποτων Μεσολογγίου και Αιτωλικού παραδέχτηκαν ότι εγκαταλείπουν και εκείνοι στον Αχελώο τα αδέσποτα ζώα της περιοχής τους, με τους εθελοντές που τα φρόντιζαν να τα αναζητούν απεγνωσμένα. Η κατάσταση έχει φύγει πέρα από κάθε έλεγχο!!Απαιτείται η αντίδραση όλων ώστε να δοθεί ένα τέλος σε αυτό το έγκλημα!!

sinidisi.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα