Νέα Ερυθραία: Ασύλληπτη τραγωδία στο σπίτι που κάηκε ο 40χρονος

18.04.2021 / 12:31
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ντα 35

Βαρύ είναι το χτύπημα της «μοίρας» στην οικογένεια στην Νέα Ερυθραία, ο γιος της οποίας κάηκε ζωντανός το Σάββατο (17.04.2021) το βράδυ από τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, στο σπίτι ζούσε ο 40χρονος μαζί με τον ηλικιωμένο πατέρα του και τη μητέρα του. Το ακόμα πιο τραγικό είναι πως πριν από χρόνια είχαν χάσει και το άλλο τους παιδί, την κόρη του, σε ηλικία μόλις 25χρονών, από καρκίνο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο γιος ήταν στο σπίτι και κάπνιζε. Σε κάποια στιγμή από ένα τσιγάρο, πήρε φωτιά η μάλλινη κουβέρτα που είχε. Ως αποτέλεσμα αυτού «λαμπάδιασε» όλο το σπίτι.

Στο ισόγειο βρίσκεται μια κάβα, την οποία είχε ανοίξει η οικογένεια και της ανήκει. Οι πυροσβέστες μόλις έφτασαν δε μπόρεσαν να μπουν αμέσως, αφού ο πατέρας είχε εγκαταστήσει ρολά στην είσοδο, και ήταν κατεβασμένα.

Έτσι αναγκάστηκαν να σπάσουν τη τζαμαρία της κάβας, να μπουν από εκει και να ανέβουν προς τα πάνω. Ο τραγικός πατέρας μίλησε στο newsit.gr, αναφέροντας πως ο γιος του έπαιρνε φάρμακα καθώς είχε ψυχολογικά προβλήματα. Ο ίδιος ανέφερε πως πρώτα πήρε φωτιά η κουβέρτα και μετά ο καναπές.

«Ο γιος μου κάπνιζε, είχε πάρει τα φάρμακα του μιας και έχει προβλήματα ψυχολογικά.Ξ εχάστηκε και άρπαξε φωτιά η κουβέρτα η μάλλινη και μετά ο καναπές Δεν προλάβαμε, δεν προλάβαμε…».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα