Νέα ανακοίνωση από την Αττική Οδό: “Ζητάμε συγνώμη από τους οδηγούς, κάνουμε ότι μπορούμε”

24.01.2022 / 21:43
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 13

Στη διαβεβαίωση ότι η Αττική Οδός κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του χάους που έχει δημιουργηθεί στον αυτοκινητόδρομο με τους εγκλωβισμένους οδηγούς εν μέσω του χιονιά που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Ελπίς» προχώρησε η διαχειρίστρια εταιρεία.

Παράλληλα, με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα, ζητάει συγγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειές τους για την ταλαιπωρία, σημειώνοντας πως μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή αυτά γεγονότα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

«Η ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει ότι πρωταρχικό  και αποκλειστικό μέλημά της την παρούσα στιγμή αποτελεί ο απεγκλωβισμός και η ασφάλεια όλων των οδηγών που έχουν ακινητοποιηθεί στα δύο ρεύματα της Α.Ο. Μόλις ολοκληρωθεί η επιχείρηση απεγκλωβισμού η εταιρεία θα τοποθετηθεί αναλυτικά για τις αποφάσεις και τις συνθήκες που οδήγησαν στα πρωτοφανή αυτά γεγονότα, που η Αττική Οδός κλήθηκε να αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στα 20 χρόνια λειτουργίας της.

Η Αττική Οδός εκφράζει τη λύπη της και ζητά συγνώμη από τους οδηγούς και τις οικογένειες τους για την ταλαιπωρία, με τη διαβεβαίωση ότι κάνει κάθε ανθρώπινη προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος με ασφάλεια».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα