ΝΔ σε Κασσελάκη για Μπέο: «Δεν δώσαμε στήριξη για να την άρουμε»

30.09.2023 / 13:47
ka 123

«Ζητάει την άρση της στήριξης σε μία υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ» απαντά η Νέα Δημοκρατία στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, στον απόηχο του σάλου με το βίντεο που δείχνει τον Αχιλλέα Μπέο να πιάνεται στα χέρια με πλημμυροπαθή στο Βόλο.

«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για «αποφόρτιση» ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, απαντώντας στον Στέφανο Κασσελάκη για τον Αχιλλέα Μπέο.

Και συνεχίζει: «Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος».

«Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια! Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητη και δεδομέμη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών», καταλήγει η ΝΔ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα