Παρασκευή, 2.12.2022, 11:17 πμ

Ναταλία Τσαλίκη μετά τις καταγγελίες για Κιμούλη: Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε

27.01.2021 / 23:48
γκο 31

ς τελευταίες ώρες έχει δημιουργηθεί σάλος εξαιτίας της καταγγελίας της Ζέτας Δούκας πως υπέστη λεκτική αλλά και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια παλιότερης συνεργασίας τους.

Στην συγκεκριμένη καταγγελία, ο Γιώργος Κιμούλης επέλεξε να απαντήσει δια της νομικής οδού και να καταθέσει αγωγή και μήνυση ενώ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, διέψευσε πως έχουν συμβεί τα όσα κατήγγειλε η Ζέτα Δούκα.

Ωστόσο, λίγη ώρα μετά ήρθε ακόμα μια καταγγελία. Αυτή τη φορά από την Κατερίνα Γερονικολού η οποία μέσω μιας ανάρτησής της «φωτογραφίζει» τον Γιώργο Κιμούλη πως της συμπεριφέρθηκε άσχημα κατά τη διάρκεια θεατρικής παράστασης.

Η Ναταλία Τσαλίκη, εν μέσω καταγγελιών και μηνύσεων επέλεξε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook σημειώνοντας πως ο «ασκός του Αιόλου άνοιξε».

Συγκεκριμένα, η Ναταλία Τσαλίκη έγραψε: «Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε.. Ας ελπίσουμε οτι θα γίνει αφορμή για ένα ξεκαθάρισμα, μια ”ανακούφιση” όλων όσων θελήσουν να δημοσιοποιήσουν τις τραυματικές τους εμπειρίες,
να αποτρέψουν μελλοντικά παρόμοια κρούσματα, και δεν θα μετατραπεί σε πεδίο συγκρούσεων φτηνού κουτσομπολιού και αλληλοφαγωμάρας. Αξιοπρέπεια και Πολιτισμός ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα