Ναόμι Κάμπελ: Αναγορεύτηκε επίτιμη διδάκτωρ – «Ποτέ μην παραιτείστε»,

11.07.2022 / 19:44
naomi-campbell-didaktwr2Με το νέο τίτλο της, η ίδια έδωσε μία συμβουλή στους μαθητές του πανεπιστημίου και τόνισε: «Πρέπει να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, γιατί εσείς πραγματικά ξέρετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε. Φυσικά, χρειάζεστε την επιβεβαίωση των άλλων, αλλά βαθιά μέσα σας μόνο εσείς γνωρίζετε την επιθυμία σας».Η Ναόμι Κάμπελ στην καριέρα της έχει εργαστεί ως μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια και επιχειρηματίας. Όλα ξεκίνησαν για εκείνη στην ηλικία των 15 ετών και λίγα χρόνια αργότερα, καθιερώθηκε ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα της δεκαετίας του 80 και του 90. Μάλιστα ήταν ένα από τα έξι μοντέλα της γενιάς της, που χαρακτηρίστηκαν ως supermodels από τη βιομηχανία της μόδας και τον διεθνή τύπο.Το διάσημο μοντέλο έγινε επίσης και η πρώτη μαύρη γυναίκα, που απαθαντίστηκε για να κοσμίσει το εξώφυλλο της Vogue.
Μετά την απονομή της η Ναόμι Κάμπελ, μίλησε στην κάμερα του BBC και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυετή καριέρα της και στις ελπίδες της για το μέλλον. Είναι γεγονός, ότι το μοντέλο καθόλη τη διάρκεια της καριέρας της, χρησιμοποιήσε τον λόγο και τη δύναμή της, για να απαιτήσει να συμπεριληφθούν και οι μαύρες γυναίκες στη βιομηχανία της μόδας.
«Όλοι πρέπει να είμαστε ίσοι και να έχουμε την ίδια αντιμετώπιση. Είναι στα χέρια της βιομηχανίας, να μας αξιοποιήσει όλους. Δεν θέλω να ακούω άλλα λόγια, θέλω να δω πράξεις. Για παράδειγμα στο Παρίσι, βρήκα μόνο έναν μαύρο make up artist, τα τελευταία δύο χρόνια», ενώ συνέχισε λέγοντας «Πάντα ήθελα να μιλάω και αυτό γιατί είναι η εμπειρία μου, που με αναγκάζει να το κάνω, εξαιτίας όλων όσων έχω περάσει. Πολλές φορές προσπάθησαν να με “ρίξουν” με πολλούς τρόπους», είπε μεταξύ άλλων στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο. 
Στο τέλος της συνέντευξης της, η Ναόμι Κάμπελ μίλησε για τη μητρότητα, μιας και πριν από ένα χρόνο, έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Η ίδια μάλιστα σχολίασε πως το μωρό της είναι εξαιρετικά ήσυχο και κοιμάται 12 ώρες κάθε μέρα. «Είναι το καλύτερο μωρό». 

NaomiCabell9987__3_
NaomiCabell9987__4_
NaomiCabell9987__5_

Κλείσιμο

NaomiCabell9987__1_

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα