Νάντια Γιαννακοπούλου: Για μένα ο μεγάλος κίνδυνος για το ΠΑΣΟΚ είναι να συνηθίσει στις χαμηλές πτήσεις

10.07.2024 / 15:30
pasok__2_

Το τρίπτυχο «καθαρές επιλογές, κοινή λογική και κοινωνική ευαισθησία στην πολιτική» ακολουθεί η Νάντια Γιαννακοπούλου για να αναδείξει την υποψηφιότητά της και το στόχο της «να επιστρέψει το ΠΑΣΟΚ σε ρόλο πρωταγωνιστή».

«Για μένα ο μεγάλος κίνδυνος για το ΠΑΣΟΚ είναι να συνηθίσει στις χαμηλές πτήσεις. Έχει έρθει η ευκαιρία να γίνει το ΠΑΣΟΚ δεύτερο κόμμα και μεγάλα ποσοστά. Δεν πρέπει να χαθεί ξανά αυτή η ευκαιρία- δυστυχώς το τελευταίο διάστημα δεν τα καταφέραμε, ενώ μάλιστα η Ν.Δ έχανε ένα εκατομμύριο ψήφους και ο ΣΥΡΙΖΑ άλλους 350.000», τόνισε η κυρία Γιαννακοπούλου με συνέντευξή της στο Action 24, όπου έκανε αναφορά σε «συγκεκριμένα λάθη που θόλωσαν τη φυσιογνωμία και το στίγμα του ΠΑΣΟΚ και οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα».

Για την επιστολική ψήφο υποστήριξε ότι ήταν καταστατική θέση του ΠΑΣΟΚ από παλιά. «Αντί να καταψηφίσει το σύνολο του νομοσχεδίου, έπρεπε να καταψηφίσει την τροπολογία, όχι ολόκληρο το νομοσχέδιο», πρόσθεσε και υπογράμμισε σχετικά με τα μη κρατικά μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια αλλά και τη λειτουργία του κόμματος. «Ήταν μια εμβληματική θέση του ΠΑΣΟΚ για δεκαετίες. Οι αλλεπάλληλες κυβιστήσεις μπέρδεψαν τον κόσμο. Υπάρχει ανάγκη τα όργανα στο κόμμα να λειτουργούν περισσότερο και ποιοτικότερα. Ποιοτικότερη θεσμική λειτουργία του κόμματος. Αυτό είναι το ζητούμενο για το επόμενο διάστημα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα