Νάντια Μπουλέ: Δεν είχα σκοπό να σταματήσω τον θηλασμό, δεν ήθελε με τίποτα η μικρή

08.12.2023 / 20:50
pa 17

Για τη ζωή της ως μητέρα και τα επόμενα σχέδιά της μίλησε η Νάντια Μπουλέ στη Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή «Fay’s Time», αναφέροντας μάλιστα ότι όπου πήγαινε ταξίδι έπαιρνε μαζί την κόρη της και ότι θήλαζε αποκλειστικά την κόρη της για 2 χρόνια.

«Θα γίνει 2,5 ετών. Είναι απίστευτο το πόσο γρήγορα περνάει ο χρόνος και ταυτόχρονα πόσο εξουθενωμένη είσαι. Βλέπεις το παιδί σου και λες: “Πότε πήγε 2 χρονών;” Περίεργο όλο αυτό. Την έπαιρνα παντού μαζί, στη Ρουμανία, στην Κύπρο, στη Θεσσαλονίκη, όπου πάω έρχεται μαζί μου», είπε η Νάντια Μπουλέ στη Φαίη Σκορδά.

Για τον θηλασμό, η Νάντια Μπουλέ εξομολογήθηκε ότι «δεν είχα βάλει κανένα όριο. Στην αρχή όταν γεννήθηκε είχα σκεφτεί ότι ήθελα να θηλάσω. Πήγε καλά και συνέχισα πάλι χαλαρά. Όταν έφτασα στον ένα χρόνο και επιχείρησα να το χαλαρώσω, δεν ήθελε με τίποτα η μικρή. Δεν ήθελα να την πιέσω, ήθελα να γίνει φυσιολογικά αυτό».

«Σε ένα ταξίδι που πήγαμε τώρα στη Ρουμανία, τα βράδια δεν κοιμόταν μαζί μου γιατί τραγουδούσα και έπρεπε να λείπω. Το πήρε ήπια και βγήκε μόνο του, δεν είχα σκοπό να σταματήσω», ανέφερε η Νάντια Μπουλέ για τον θηλασμό της κόρης της.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα