Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Ποιος θα τραγουδήσει στον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη;

26.05.2023 / 15:38
nafsikaken

Για τον επικείμενο γάμο του Πάνου Μουζουράκη αλλά και για τον δικό της με τον Κώστα Πηλαδάκη μίλησε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star κατά την διάρκεια των προβών της παράστασης που θα συμμετέχει στο θέατρο Άλσος.

«Δεν είμαι καλεσμένη στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη γιατί εγώ γνωρίστηκα με τον Πάνο πάρα πολύ πρόσφατα και από όσο ξέρω έχει καλέσει έναν πολύ στενό κύκλο», τόνισε αρχικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Σημείωσε επίσης ότι είναι απολύτως κατανοητός ο λόγος που ο μουσικός δεν θέλει κάμερες στην προσωπική αυτή του στιγμή. «Το κατανοώ που θέλει να μείνει μακριά από τα ΜΜΕ ο γάμος του, είναι μια πολύ ιερή στιγμή και είναι απόλυτα δεκτό κάποιος να θέλει να είναι με τα δικά του άτομα», είπε.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στον δικό της γάμο, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου είπε: «Έγγαμο βίο περνάω τα τελευταία τρία χρόνια εγώ, δε θα αλλάξει κάτι μετά τον γάμο. Έχουμε απλά αποφασίσει να κάνουμε μια πάρα πολύ ωραία, μεγάλη γιορτή αλλά στην ουσία ήδη είμαστε σαν παντρεμένοι, ήδη θεωρώ τον Κώστα άντρα μου. Θέλω να πιστεύω Κώστα, ότι κι εσύ με θεωρείς γυναίκα σου. Είναι πολύ πιθανό να δείτε τον Αντώνη Ρέμο να τραγουδάει στον γάμο μας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα