Παρασκευή, 18.06.2021, 5:10 μμ

Ναύπακτος: Σύσκεψη του δημάρχου με τον αντιπύραρχο Νίκο Ρουμελιώτη

16.12.2020 / 17:01
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
photo_2

Σύσκεψη με τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, Αντιπύραρχο κ. Νίκο Ρουμελιώτη, το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου Επιπυραγό κ.Κωνσταντίνο Μπέκο και τον Υποδιοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπάκτου κ.Αθανάσιο Χριστοβασίλη, πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ.Βασίλης Γκίζας στο Δημαρχείο Ναυπακτίας.

Στο επίκεντρο αυτής βρέθηκαν η αποτίμηση της αντιπυρικής περιόδου καθώς και τα μέτρα πρόληψης για την αντιμετώπιση του κινδύνου από πλημμυρικά φαινόμενα και φαινόμενα έντονων χιονοπτώσεων και παγετού κατά την τρέχουσα περίοδο.  Οι παριστάμενοι, κατά τη διάρκεια της διεξοδικής συζήτησης που ανέπτυξαν επί των συγκεκριμένων θεμάτων, συμφώνησαν ότι η διαρκής επαγρύπνηση από την πλευρά όλων, καθώς και η υποστήριξη του έργου της Πυροσβεστικής από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες λειτουργούν καταλυτικά στην αποτελεσματική διαχείριση των συμβάντων.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ο Δήμαρχος Ναυπακτίας δεν παρέλειψε να επαναλάβει και προσωπικά τις ευχαριστίες του τόσο προς τον Περιφερειακό Διοικητή όσο και προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπάκτου για το συντονισμό και τη διαχείριση της κατάστασης στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο πευκόδασος του Τρικόρφου τον περασμένο Σεπτέμβριο. Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, τόσο λόγω της δυσβατότητας της περιοχής όσο και λόγω των ισχυρών ανέμων, ο υποδειγματικός, από μέρους σας, συντονισμός των πυροσβεστικών δυνάμεων και η συνεργασία όλων συνέβαλαν καθοριστικά στο να αποτραπούν τα χειρότερα». 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα