“Να είμαι η τελευταία μάνα που κλαίει το παιδί της…” – Συγκλονίζει η μητέρα της Κυριακής

29.05.2024 / 18:56
ka 38

“Πηγαίνω και χαϊδεύω τα μάρμαρα και λέω ‘το παιδί μου είναι εδώ μέσα’», είπε σε σπαρακτικό τόνο η γυναίκα, ζητώντας κατανόηση και δικαίωση για το παιδί της. Στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, ζητώντας δικαίωση για το παιδί της.

Η γυναίκα, η οποία νοσηλεύτηκε πρόσφατα είπε: «δεν είμαι και πολύ καλά, έχω βγει από την Ψυχιατρική Κλινική του νοσοκομείου με βαριά αγωγή». Εξέφρασε και πάλι την επιθυμία της να είχε κοντά το παιδί της, λέγοντας: «θέλω  να την αγκαλιάσω, την μυρίσω, χάνω τη μυρωδιά της» και περιέγραψε πως, κάθε βράδυ “πηγαίνει” το χέρι της στο κινητό της, για να της στείλει μήνυμα.

Ζήτησε απο τις Αρχές και τους Εισαγγελείς, να ολοκληρώσουν τις έρευνές τους και να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη γυναικοκτονία του παιδιού της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, το πόρισμα της ΕΔΕ για τις ευθύνες των αστυνομικών, επεστράφη λόγω ελλείψεων.

«Πηγαίνω και χαϊδεύω τα μάρμαρα και λέω ‘το παιδί μου είναι εδώ μέσα’», είπε σε σπαρακτικό τόνο η γυναίκα, ζητώντας κατανόηση και δικαίωση για το παιδί της. Όπως είπε η κόρη της, «θυσιάστηκε για να βγουν κι άλλες γυναίκες να μιλήσουν, γιατί χρειάστηκε πολύ θάρρος για να βγει και να μιλήσει για τον κακοποιητή της».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα