Ν. Παπαδημάτος για 2ο Super Cup στην Πάτρα: Η πόλη μας εξελίσσεται σε κέντρο ανάπτυξης του μπάσκετ-Είμαστε δίπλα στον ΕΣΑΚΕ

03.09.2021 / 14:23
55

Μία πολύ σημαντική διοργάνωση, το 2ο Super Cup μπάσκετ θα διεξαχθεί στην Πάτρα και πιο συγκεκριμένα στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Δ. Τόφαλος» στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος Νίκος Παπαδημάτος και η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Πάτρας, στηρίζουν την συγκεκριμένη διοργάνωση, όχι μόνο παρέχοντας στον ΕΣΑΚΕ την εγκατάσταση αλλά και συμμετέχοντας σε κάθε προσπάθεια για την προετοιμασία της.

Την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου ο κ. Παπαδημάτος μαζί με τον Έφορο της Ε.Δ. Γιώργο Ζησιμάτο και τον Ταμία Αναστάσιο Χρυσανθόπουλο, υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις του «Δ. Τόφαλος» τον πρόεδρο του Προμηθέα και ταμία του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, κ. Χρήστο Μήλα και τον Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου κ. Γιώργο Κονδύλη.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την διεξαγωγή του Super Cup και διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων σε σχετικά με τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν για τη διοργάνωση.

Ο κ. Παπαδημάτος ανέφερε μεταξύ άλλων πως το ΠΕΑΚ Πάτρας και ο ίδιος προσωπικά θα στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις την διοργάνωση η οποία θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην Πάτρα.

«Η πόλη μας εξελίσσεται σε ένα μεγάλο κέντρο ανάπτυξης του μπάσκετ. Σε αυτά τα πλαίσια οφείλουμε όλοι να στηρίζουμε ξεχωριστές και σημαντικές διοργανώσεις που μόνο θετικά προσφέρουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή. Για το λόγο αυτό θα μας βρείτε αρωγούς σε κάθε προσπάθεια καταβάλλετε όχι μόνο για τη συγκεκριμένη, αλλά και για άλλες διοργανώσεις που μπορεί η Πάτρα να φιλοξενήσει στο μέλλον» κατέληξε ο κ. Παπαδημάτος.

Ν. Παπαδημάτος για 2ο Super Cup στην Πάτρα: Η πόλη μας εξελίσσεται σε κέντρο ανάπτυξης του μπάσκετ-Είμαστε δίπλα στον ΕΣΑΚΕ 3
Ν. Παπαδημάτος για 2ο Super Cup στην Πάτρα: Η πόλη μας εξελίσσεται σε κέντρο ανάπτυξης του μπάσκετ-Είμαστε δίπλα στον ΕΣΑΚΕ 4

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα