Ν. Νικολόπουλος: Έντονο το ενδιαφέρον των ΜΜΕ για την συγκρότηση του νέου Κόμματος

18.02.2021 / 13:06
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
images

Ημέρα αφιερωμένη στην επικοινωνία ήταν χθες 17 Φεβρουαρίου για τον Πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκο Νικολόπουλο.

Παρά την τρέχουσα επικαιρότητα και το ενδιαφέρον  για την ΜΗΔΕΙΑ και των συνέπειών της, ή ίσως εξ αιτίας τους  που ανέδειξαν την ανικανότητα ή την αδιαφορία της Κυβέρνησης το μεγάλο το ενδιαφέρον των ΜΜΕ διατήρησε η συγκρότηση του νέου Κόμματος των «Ελευθέρων Ανθρώπων» του οποίου ο Νίκος Νικολόπουλος είναι συνιδρυτής και συνοδοιπόρος. Ευάριθμες οι συνεντεύξεις που παραχώρησε σε ΜΜΕ  στον κύριο άξονα της Ελλάδας. Έτσι στην Πάτρα ήταν η  Λίνα Μπάστα και ο Γιώργος Πλής σε δύο διαφορετικές συνεντεύξεις, στην Αθήνα ο Μάκης Βραχιολίδης  και στην Βόρεια Ελλάδα η Βίκη Μαυρομμάτη που ζήτησαν πληροφορίες και συζήτησαν για την νέα πολιτική κίνηση.

Ο Νίκος Νικολόπουλος απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις ανέλυσε το πολιτικό τοπίο όπως έχει διαμορφωθεί, επεσήμανε την αγωνία της κοινωνίας που πλέον έχει αντιληφθεί ότι οι ελπίδες που στήριξε στην παρούσα κυβέρνηση διαψεύστηκαν με τον χειρότερο τρόπο και για την Αντιπολίτευσης που δεν ανταποκρίνεται στο θεσμικό της ρόλο  στο σύνολο της. Όλα τα παραπάνω οδήγησαν  στην αναγκαιότητα δημιουργίας ενός νέου πολιτικού σχηματισμού, αδέσμευτου, ευρείας βάσης, χωρίς ιδεοληψίες, με πρόσωπα εκτός διαπλοκής, από και με την συμμετοχή της κοινωνίας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα