Μυριέλλα Κουρεντή – Survivor: Το φλερτ που σημάδεψε τη συμμετοχή της

22.01.2022 / 11:58
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ba 28

Η παίκτρια του Survivor που στον πρώτο μήνα προβολής του μονοπώλησε το ενδιαφέρον με την προσωπική της ζωή αλλά και τα δημοσιεύματα για τον σύντροφό της. Τελευταία εξέλιξη το φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη το οποίο ανήκει στο παρελθόν, ή μήπως όχι;

«Ότι έγινε, έγινε τώρα. Περασμένα, ξεχασμένα. Ας μην συνεχίσουμε. Εδώ ήρθαμε για τα αγωνίσματα. Δεν με αφορά τι κάνει η καλύβα των απέναντι. Με νοιάζει τι κάνουμε εδώ εμείς. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα, δεν έχω να πω τίποτα, την γνώμη μου εγώ την είπα», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Κατσαούνης δίνοντας τέλος στο ειδύλλιό του με την Μυριέλλα Κουρεντή.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο αντίπαλοι παίκτες θέλησαν να εκφράσουν ανοιχτά την συμπάθειά τους, ο ένας στον άλλο, κάτι το οποίο προκάλεσε εκνευρισμό στις ομάδες τους. Η Μυριέλλα Κουρεντή από την πρώτη στιγμή μίλησε ανοιχτά για τον Γιώργο Κατσαούνη με τον οποίο και ήρθαν αμέσως κοντά.

Αποκορύφωμα ήταν τα φιλιά τους στον αγωνιστικό χώρο. Μυριέλλα Κουρεντή και Γιώργος Κατσαούνης κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ήρθαν αρκετά κοντά, ανταλλάσσοντας φιλιά με το απόσπασμα να γίνεται viral στο twitter.

Ο ρομαντισμός ανάμεσα στους δύο παίκτες αντιστράφηκε σε εκνευρισμό, όταν ο Γιώργος Κατσαούνης ενημερώθηκε για το μήνυμα επικοινωνίας που είχε η Μυριέλλα με τον σύντροφό της John Λυγνό με τον οποίο και τους τελευταίες μήνες είναι ζευγάρι.

«Η Μυριέλλα μίλησε στο έπαθλο επικοινωνίας για έναν John. Κοροϊδεύει εμένα, τον κόσμο και αυτόν τον John. Μάλλον θα έχει κάποιο φλερτ έξω. Αν το ήξερα, δεν θα το άρχιζα κι είναι καλό να σταματήσει εδώ πέρα αυτή η πλάκα. Σήμερα κατάλαβα. Δεν ήξερα ότι έχει αγόρι και νιώθω πάρα πολύ άσχημα. Ζητώ συγγνώμη από αυτόν τον John, δεν το ήξερα. Ανήθικο κι απαράδεκτο.

Μπορεί η Μυριέλλα να τρέφει συναισθήματα για δύο άντρες… Μπορεί να είναι σε διχασμό αλλά εγώ όταν έχω κάτι, το θέλω μόνο δικό μου. Η Μυριέλλα μπορεί να νόμιζε ότι ο John τα σηκώνει τα δίπορτα, ο Γιώργος Κατσαούνης όμως δεν τα σηκώνει».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα