Παρασκευή, 16.04.2021, 8:47 μμ

Μυλόπουλος: Σάλος με την ανάρτηση για τον κοροναϊό – Κινείται νομικά ο ΕΟΔΥ

09.11.2020 / 9:11
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Ο Πρύτανης ΑΠΘ Γιάννης Μυλόπουλος απευθύνει χαιρετισμό κατά τη διάρκεια των εργασιών στο επιστημονικό Συμπόσιο «Ποιά Ελλάδα;», που διοργανώνει το ΑΠΘ, που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχιακό μέγαρο. Θεσσαλονίκη, Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 ΑΠΕ ΜΠΕ/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Σάλος έχει δημιουργηθεί με τον Γιάννη Μυλόπουλο -ο οποίος είχε διοριστεί πρόεδρος της Αττικό Μετρό επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- καθώς μια ανάρτησή του προκάλεσε την αντίδραση του ΕΟΔΥ που θα κινηθεί νομικά εναντίον του. Μάλιστα, ο ίδιος αναγκάστηκε στη συνέχεια να την «κατεβάσει» με… αστείες δικαιολογίες.

Στην πρώτη ανάρτηση ανέφερε ότι μια γνωστή του περίμενε στην ουρά του ΕΟΔΥ για να κάνει τεστ κοροναϊού, αλλά επειδή καθυστερούσε τελικά έφυγε και δεν το πραγματοποίησε.

Υστερα από μερικές ημέρες, όπως αναφέρει ο ίδιος, ο ΕΟΔΥ της τηλεφώνησε για να την ενημερώσει ότι το τεστ που δεν είχε γίνει ήταν… θετικό.

Σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, το εν λόγω περιστατικό δεν συνέβη ποτέ και ο οργανισμός προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη επειδή θίγεται από την ψευδή ανάρτηση, η οποία τον παρουσιάζει να διακινδυνεύει τη δημόσια υγεία.

Η επίμαχη ανάρτηση

Η διόρθωση

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Γιάννης Μυλόπουλος κατέβασε την ανάρτησή του, γράφοντας επιχειρήματα του τύπου «ότι έκρινε καλό να την κατεβάσει καθώς δεν μπορεί να αποκαλύψει τις πηγές του, σεβόμενος προσωπικά δεδομένα και ότι δεν μπορεί να υποστηρίξει την αξιοπιστία του».

«Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε ανάρτησή μου για ιστορία που άκουσα έκρινα καλό να την κατεβάσω. Μη μπορώντας να αποκαλύψω τις πηγές μου, σεβόμενος προσωπικά δεδομένα, δεν μπορώ να υποστηρίξω την αξιοπιστία της. Οι πρωταγωνιστές αν θέλουν θα προχωρήσουν οι ίδιοι σε καταγγελία» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα