Μύκονος: «Του είχαν θρυμματίσει μέρος του κρανίου» λέει ο γιατρός του Πατρινού Νίκου Αραβαντινού

02.07.2021 / 6:39
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
aravadinos_xilodarmos_art

Ο Πατρινός σωματοφύλακας των διάσημων στη Μύκονο Νίκος Αραβαντινός ξυλοκοπήθηκε άγρια από μια ομάδα 15 ατόμων.

Δύο ημέρες νωρίτερα χειρουργήθηκε ο Νίκος Αραβαντινός, που νοσηλεύεται από την προηγούμενη εβδομάδα σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας.

Τα χτυπήματα που δέχθηκε στο νησί της Μυκόνου ο σωματοφύλακας πολλών προσωπικοτήτων του διεθνούς τζετ σετ κατά τις επισκέψεις τους στην Ελλάδα όπως ο Ντάν Μπιλζέριαν και η Αντριάνα Λίμα, ήταν τόσο σφοδρά που οι γιατροί αποφάσισαν να μην αφήσουν τον χρόνο να περάσει.

«Η κρανιομετωπική διάζευξη η οποία έπρεπε να αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατόν» σημείωσε ο ομ. καθηγητής γναθοπροσωπικής χειρουργικής Γιάννης Ιατρού.

Τα σημάδια στο πρόσωπο και στο υπόλοιπο σώμα του, συμπυκνώνουν τον εφιάλτη που έζησε στη Μύκονο μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Όταν ξαφνικά βρέθηκε περικυκλωμένος από μια ομάδα περίπου 15 Γαλλοαλγερινών, που αρχίσαν να του πετούν πέτρες και να τον χτυπούν δίχως έλεος, μέχρι να χάσει τις αισθήσεις του.

«Δέχθηκε επίθεση από έναν μεγάλο αριθμό τουριστών όταν τους έκανε παρατήρηση να χαμηλώσουν τη μουσική και αυτοί αντέδρασαν και τον χτύπησαν τόσο άσχημα, τα κατάγματα αυτά θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι μοιραία για τη ζωή του» πρόσθεσε ο κ. Ιατρού.

Όπως μεταφέρει στο LIVE NEWS o γιατρός που χειρούργησε τον Νίκος Αραβαντινό τα χτυπήματα ήταν τόσο σφοδρά που θα μπορούσαν να του στερήσουν τη ζωή.

«Είναι εντυπωσιακό με πόσο βία χτυπήθηκε αυτός ο άνθρωπος. Τα χτυπήματα που έχει δεχθεί στο πρόσωπο και τα οποία τον οδήγησαν στο χειρουργείο θα μπορούσαν κάλλιστα να τον οδηγήσουν και στον θάνατο» συμπλήρωσε ο ομ. καθηγητής γναθοπροσωπικής χειρουργικής.

Μέρος του κρανίου μάλιστα γύρω από το μάτι είχε σχεδόν θρυμματιστεί ενώ λόγω της μετακίνησης της άνω γνάθου ήταν αδύνατο να φάει.

«Γίνεται ανάταξη των καταγμάτων, δηλαδή επανέρχονται τα κατάγματα στην θέση τους και στη συνέχεια ακινητοποιούνται. Αυτό γίνεται με μικρές πλάκες τιτανίου και βίδες οι οποίες σταθεροποιούν τον σκελετό στη θέση που βρισκόταν» πρόσθεσε ο κ. Ιατρού.

Ο ασθενής συνεχίζει να βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση νευροχειρουργών, γναθοπροσωπικών χειρουργών, της ομάδας μου, οφθαλμιάτρων, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να χρειαστεί κι άλλο χειρουργείο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα