Μύκονος: Στη Δίωξη Hλεκτρονικού Εγκλήματος ο Συλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων μετά από νέο επεισόδιο απειλών

21.03.2023 / 18:19
mykonos-estiarorio_main012

Στη Δίωξη Hλεκτρονικού Εγκλήματος καταφεύγει ο Συλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων ύστερα από απειλές που δέχθηκε αρχαιολόγος που ασχολείται με τα θέματα της Μυκόνου.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το protothema.gr με την πρόεδρο του Συλλόγου των Ελλήνων Αρχαιολόγων, Δέσποινα Κουτσούμπα, ανεφερε ότι τις επόμενες ώρες πρόκειται να μεταβεί στη Διωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να καταθέσει μία καταγγελία, το περιεχόμενο της οποίας δεν θέλησε να αναφέρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, η καταγγελία που πρόκειται να καταθέσει η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων αφορά σε απειλές που δέχθηκε αρχαιολόγος που ασχολείται με τα θέματα της Μυκόνου, όπως και ο συνάδελφός της, Μανώλης Ψαρρός, που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τις καταγγελίες του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων στο ΑΤ Κηφισιάς, ο Μανώλης Ψαρρός είχε καταθέσει ως μάρτυρας σε δύο ποινικές υποθέσεις που αφορούν σε παρανομίες που ο ίδιος είχε εντοπίσει σε παραθαλάσσια επιχείρηση εστίασης και διασκέδασης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα