Μουσικό Παραμύθι “Τα Χριστούγεννα του Τσιγκούνη”

09.12.2023 / 9:24
832979

Η Χορωδία BelCantes Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας παρουσιάζει στο Συνεδριακό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου και ώρα 9.15 μ.μ. , το μουσικό παραμύθι “Τα Χριστούγεννα του τσιγγούνη” διασκευή των Christmas Carols, του Charles Dickens.

Η πένα της συγγραφέως Μαρίας Ανδρ. Σπυροπούλου συναντά την εμπνευσμένη μελοποίηση του συνθέτη Χάρη Πεγιάζη σε αυτό το μικρό μιούζικαλ γραμμένο για ηθοποιούς, σολίστ , χορωδία και ορχήστρα.

Η παράσταση θα έχει σκηνοθεσία – χορογραφία από την κ. Μαριμίλλη Ασημακοπούλου και οργανώνεται από τη χορωδία Belcantes Αγίου Ανδρέα Εγλυκάδας Πατρών. Θα συμμετέχει η παιδική χορωδία του Μουσικού σχολείου doremifasolistes, η μαθητική ορχήστρα του Μουσικού Λυκείου στα πλαίσια της Ελεύθερης έκφρασης, η χορωδία BelCantes, η χορωδία Belles, επαγγελματική ορχήστρα υπό την διεύθυνση του Κ. Πεγιάζη, μαθητές από την σχολή MA School of Performing Arts.

ΠΑΙΔΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (6 ΕΩΣ ΚΑΙ 12 ΕΤΩΝ), ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2023, ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 2023

14 Δεκεμβρίου 2023

Διάρκεια: 75′

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα