Μόνος στο Σπίτι: Η θεωρία πίσω από την κλασική χριστουγεννιάτικη ταινία

14.12.2022 / 8:09
homealone

Μια σκοτεινή θεωρία για την ταινία «Μόνος στο Σπίτι», ανατρέπει όσα φανταζόμασταν για τον πρωταγωνιστή Κέβιν στο μεγάλωμά του.

Δεν υπάρχει άλλη γιορτινή ταινία που από το 1990 ως σήμερα να μην την έχει δει άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη, ξανά και ξανά. Η περίεργη ιστορία του Kevin McCallister τον οποίο η οικογένειά του ξεχνά μόνο στο σπίτι τις γιορτινές ημέρες και το αγόρι καταφέρνει και να επιβιώσει, όντας 8 ετών μόλις αλλά και να αντιμετωπίσει ένα δίδυμο ληστών που θέλει να κλέψει το σπίτι του.

Θρίλερ το Μόνος στο Σπίτι

O Macaulay Macaulay ενσαρκώνει τον Kevin σε έναν ρόλο ζωής όπως αποδείχτηκε και οι ληστές Harry και Marv έμειναν επίσης στην ιστορία. Κι όσο η οικογένεια του Kevin έχει ήδη φτάσει στο Παρίσι και η μαμά του παλεύει να επιστρέψει εν μέσω γιορτών στο αγόρι της, ο Kevin παλεύει να κρατήσει τους ληστές έξω από το σπίτι του με μια σειρά από απίθανες παγίδες. Έλα όμως που αυτή η συμπεριφορά του Kevin και ο τρόπος με τον οποίο ο 8χρονος χαίρεται με τον πόνο που προκαλεί στους επίδοξους ληστές, έχει κάνει τους fans τη; ταινίας να βλέπουν ομοιότητες ανάμεσα στον Kevin και και στον Jigsaw από το θρίλερ Σε βλέπω.

Μελλοντικός δολοφόνος ο Kevin;

Ο ενθουσιασμός μετά το κόψιμο με σίδερο σε κεφάλι του ληστή, η σαδιστική συμπεριφορά αυτή ενός μικρού αγοριού, έχει κάνει τους fans να πιστεύουν πως όταν μεγάλωσε ο Kevin έγινε ο δαιμόνιος Jigsaw που παγιδεύει τα θύματά του και επικοινωνεί μαζί τους μέσω κάμερας, ενώ ο Kevin επικοινωνεί μέσω μιας ηλεκτρονικής συσκευής.

Κάποιοι φανς της ταινίας αναρωτιούνται στο Reddit αν ο ενθουσιασμός του μικρού και η εμμονή με τον υποτίθεται δολοφόνο γείτονά του Marley, υποδηλώνουν πως ο Kevin μεγάλωσε και έγινε ο ίδιος μανιακός δολοφόνος και το υπόγειο του σπιτιού και στις δύο περιπτώσεις είναι το μέρος που τα θύματα παγιδεύονται.

Το μόνο λογικό σχόλιο σε αντίθεση με τη θεωρία αυτή είναι πως ο Kevin όντας 8 ετών το 1990 δεν θα μπορούσε να έχει φτάσει τα 60 μέχρι το 2000 που βγήκε το «Σε Βλέπω».

Απάντηση στη θεωρία αυτή που θα μας γκρέμιζε τα παιδικά μας όνειρα έδωσε ο συνδημιουργός του Saw, James Ean ο οποίος διέψευσε τη θεωρία για το μεγάλωμα του

«Έπρεπε να ξέρω πως ο Macaulay Culkin θα μεγάλωνε και θα γινόταν John Kramer. Είναι απίθανο και νιώθω κολακευμένος που οι άνθρωποι σπαταλούν τόσο από τον χρόνο τους για τις διασκεδαστικές αυτές θεωρίες».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα