Μομφεράτος: «Το κίνημα θέλει να πεθάνει ο Κουφοντίνας γιατί όσο είναι ζωντανός τους κάνει κακό»

01.03.2021 / 20:17
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
πο 14

Στις 21 Φεβρουαρίου του 1985 στην διασταύρωση των οδών Βουκουρεστίου και Τσακάλωφ στο Κολωνάκι ο εκδότης της Απογευματινής Νικόλαος Μομφεράτος έπεφτε νεκρός από μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη. Στην ίδια τρομοκρατική επίθεση, δολοφονήθηκε και ο οδηγός του, Παναγιώτης Ρουσέτης.

Σήμερα, ο γιός του Γιώργος μίλησε στο Live News για την υπόθεση με την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα.  «Εμείς λυπούμεθα που η τρομοκρατία έχει γίνει θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης», είπε μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Πιστεύω», συνέχισε, «ότι ειναι μια αφορμή και όχι η ουσία και γι’ αυτό βγάλαμε μια ανακοίνωση με την οποία ζητούμε απο τον κ. Κουφοντίνα να σταματήσει την απεργία πεινας του και να διεκδικήσει δια της δικαστικής οδού αυτά που πιστεύει ότι δικαιούται».

Ο κ. Μομφεράτος είπε ακόμα: «Οι οπαδοί του μάλλον δεν θέλουν από τον κ. Κουφοντίνα να ζήσει αλλά έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους. Εμείς δεν θέλουμε να πεθάνει αλλά νομίζω ότι το κίνημα θέλει να πεθάνει ο Κουφοντίνας. «Ο Κουφοντίνας ζωντανός θυμίζει τους νεκρούς του, όμως αυτοί θέλουν το δικό τους νεκρό» πρόσθεσε, και συμπλήρωσε πως ο «Λουκάς» της «17Ν» τους κάνει κακό όσο βρίσκεται εν ζωή.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα