Παρασκευή, 3.12.2021, 5:53 πμ

Μοίραλης: Για έξι χρόνια η Φώφη κράτησε όρθιο το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

25.10.2021 / 19:22
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ka 28

Θλίψη προκάλεσε σε όλη την Αχαΐα ο θάνατος της Φώφης Γεννηματά, με τους συντρόφους και τους φίλους τους από τον ΚΙΝΑΛ και από το δημοκρατικό σοσιαλιστικό κίνημα την αποχαιρετούν ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Ο Νίκος Μοίραλης έγραψε τα εξής στο facebook: «Η πρώτη γνωριμία με την Φωφη έγινε πριν το 2015 στην κούρσα διεκδίκησης της αρχηγίας του ΠΑΣΟΚ!!!

Μας έκανε την τιμή να ξεκινήσει την προεκλογική της εκστρατεία από την Αχαΐα. Σε ένα παραδοσιακό καφενείο 50 νεολαίοι, ΠΑΣΠΙΤΕΣ την άκουσαν για πρώτη φορά… Για 6 χρόνια η Γεννηματά κράτησε όρθιο και ενωμένο το οικοδόμημα που λέγεται ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Αύξησε τα ποσοστά μας, γίναμε η 3η πολιτική δύναμη της χώρας και μπορούμε να ατενίζουμε με ελπίδα το μέλλον πιστεύοντας πως τα καλύτερα έρχονται. Την Τετάρτη θα είμαστε παρόντες στο τελευταίο αντίο σε έναν άνθρωπο που απέδειξε πως η εσωτερική δύναμη που κρύβει ο κάθε άνθρωπος μπορεί να τσακίσει Κόκκαλα και να σπάσει τα δεσμά που μας κρατούν καθηλωμένους. Αγαπητή Φώφη θα είσαι πάντα δίπλα μας στους αγώνες του μέλλοντος!!».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα