ΜΚ 2 αναμνήσεις: 50 χρόνια γιορτής  σε ψηλές στροφές

24.04.2022 / 16:30
sl-1200m7l_50_years_anniversary_limited_edition1

Το καινοτόμο πικάπ που άλλαξε τη μουσική, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της hip hop σκηνής και της κουλτούρας των DJs, γίνεται 50 χρόνων. Για να γιορτάσει την επέτειο του θρυλικού SL-1200, η Technics λανσάρει τώρα μια κορυφαία σειρά περιορισμένης έκδοσης συσκευών σε επτά μοναδικές χρωματικές επιλογές.

Η Tech Technics ics παρουσίασε για πρώτη φορά το πικά SL-1200π SL-1200 το 1972, αλλάζοντας εντελώς το σκηνικό που υπήρχε μέχρι τότε στην κατηγορία. Το καινοτόμο μηχάνημα που αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε από μια ομάδα με επικεφαλής τον Sh Shuichi Obata,uichi Obata, γρήγορα θα αγκαλιαζόταν από την πρώιμη hi hip hop σκηνή της Νέας Υόρκης.p ASS

Το SL-1200 έμελλε να γίνει το βιομηχανικό πρότυπο αναπαραγωγής βινiλίων, με τη συντριπτική πλειονότητα των επαγγελματιών DJ να εξακολουθούν να «παίζουν» με ένα σύνολο SL ακόμα και σήμερα. Με το 2022 να σηματοδοτεί την 50ή επέτειο του θρυλικού πικάπ, η ​​Technics επέλεξε να γιορτάσει την περίσταση μέσω μιας περιορισμένης έκδοσης συσκευών που προσφέρονται σε επτά μοναδικές χρωματικές επιλογές.

Με το όνομα SL-1200M7L 50 Years Anniversary Limited Edition, αυτή η κορυφαία έκδοση του SL βλέπει το υψηλής ακαμψίας κέλυφός του ντυμένο σε μαύρο, μπλε, κόκκινο, λευκό, πράσινο, κίτρινο και μπεζ, χρωματικές επιλογές εμπνευσμένες από τη street και DJ κουλτούρα.

Το σύνολο συμπληρώνεται από ένα χρυσό βραχίονα, slip-mats με χρυσό περίγραμμα και χρυσά λογότυπα Technics και ειδική κονκάρδα για την 50ή επέτειο που φέρει τον σειριακό αριθμό κάθε μονάδας. Με βάρος λίγο κάτω από 10 κιλά, αυτή η περιορισμένης έκδοσης παραλλαγή διαθέτει επίσης λευκό φωτισμό γραφίδας LED.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “Νεολόγος” των Πατρών

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα