Μητσοτάκης σε Ανδρουλάκη: «Έχετε ένδεια προτάσεων» -Η ατάκα στον Βελόπουλο για «σαχλαμάρες»

31.08.2023 / 18:45
mitsotakis-kyriakos-vouli-syzitisi-fwties.jpg

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο πρωθυπουργός απάντησε σε υψηλούς τόνους στην κριτική που δέχθηκε από τους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ενώ αναφερόμενος στα όσα είπε ο κ.Φάμελος τόνισε ότι “αναντίστρεπτη ζημιά είναι μόνο μια, η απώλεια ανθρώπινης ζωής. Η μόνη ζημιά που δεν μπορούμε να επανορθώσουμε”.

Ο κ.Μητσοτάκης αναφέρθηκε στον τραγικό θάνατο των ανθρώπων στο δάσος της Δαδιάς και είπε ότι “όσοι βρέθηκαν στη Δαδιά δεν έπρεπε να βρίσκονται εκεί. Ποιοι τους πήγαν εκεί και ποιες είναι αυτές οι ΜΚΟ που είχαν εικόνα, και οδηγούν τους ανθρώπους να εγκλωβίζονται και να χάνεται έτσι η ζωή τους;” αναρωτήθηκε.

Προσέθεσε ότι η κυβέρνηση δεν θα προσλάβει μόνο δασοφύλακες, αλλά και συνοριοφύλακες γιατί όπως είπε ο κ.Μητσοτάκης, “η ισχυρή αποτροπή και η φύλαξη των συνόρων είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση”.

Μητσοτάκης σε Βελόπουλο: Διακινητές “fake news” λέτε ότι σαχλαμάρα μπορεί να πει κανείς
Απαντώντας σε υψηλούς τόνους στον κ.Βελόπουλο, ο κ.Μητσοτάκης είπε τον κατηγόρησε για διασπορά ψευδών ειδήσεων και είπε ότι “ανεμογεννήτριες επιτρέπονται στα δάση υπό προϋποθέσεις”.

“Είστε εσείς και τα άλλα κομματίδια της ίδιας ιδεολογικής κατεύθυνσης διακινητές “fake news” λέτε ότι σαχλαμάρα μπορεί να πει κανείς κι όταν σας απαντάμε εκνευρίζεστε. Νισάφι πια. Δεν θα είστε στο απυρόβλητο” είπε ο κ.Μητσοτάκης απευθυνόμενος στον κ.Βελόπουλο. Στον ισχυρισμό του κ.Βελόπουλου ότι η φωτιά στην Πάρνηθα έσβησε όταν ρίξανε επιβραδυντικό, αναρωτήθηκε:

“Ποιος σας λέει αυτές τις σαχλαμάρες; Επιβραδυντικό χρησιμοποιούν μόνο τα Πεζετελ και όχι τα ελικόπτερα και τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Και έχουν ελάχιστη συνεισφορά στην κατάσβεση της πυρκαγιάς”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα