Μητσοτάκης: Οι πολίτες θέλουν μια ισχυρή κυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας – Πολιτικός σεισμός το αποτέλεσμα

21.05.2023 / 22:15
Untitled

Σε δήλωση για τα αποτελέσματα των εκλογών, που δείχνουν θρίαμβο της ΝΔ, προχώρησε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τα γραφεία του κόμματος.

Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Με τη συμμετοχή των αποδήμων να αποτελεί ένα ελπιδοφόρο ξεκίνημα. Ευχαριστώ από καρδιάς τα εκατομμύρια Ελληνίδων και Ελλήνων που ανέδειξαν τη Νέα Δημοκρατία μεγάλο νικητή. Η ελπίδα νίκησε την απαισιοδοξία και η ενότητα τον διχασμό. Είμαι περήφανος και συγκινημένος για το εντυπωσιακό ποσοστό. Η ανακοίνωση του αποτελέσματος είναι παραπάνω από σαφής. Οι πολίτες θέλουν ισχυρή κυβέρνηση τετραετίας. Χρειάζονται κυβέρνηση που πιστεύει στις μεταρρυθμίσεις και μπορεί να τις πραγματοποιήσει. Από αύριο θα ακολουθήσω όλες τις διαδικασίες. Ο πολιτικός σεισμός μας καλεί όλους να επιταχύνουμε τη διαδικασία για οριστική κυβερνητική λύση στον τόπο.

Σήμερα κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας καινούργιος. Θα τον διανύσουμε πάλι μαζί. Με οδηγό την αλήθεια και την ειλικρινή διάθεση για αυτοκριτική, χωρίς αλαζονεία και έπαρση που προσωπικά δεν πρόκειται να ανεχτώ.

Συνεχίζουμε, προχωράμε σταθερά, τολμηρά και μόνο μπροστά.

Θα δώσει πίσω την εντολή ο Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πάει αύριο στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να πάρει την πρώτη διερευνητική εντολή αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα την επιστρέψει αμέσως.

Αυτό σημαίνει ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα πάρει άμεσα τη διερευνητική εντολή.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα