Μητσοτάκης: «Μου είναι συμπαθής ο Κασσελάκης – Δεν μπορώ να κάνω αντιπαράθεση με το…κενό» 

02.10.2023 / 20:09
ka 50

Αντιλαμβάνομαι απόλυτα τα αισθήματα της κοινωνίας. Είναι λογικό να υπάρχει στεναχώρια και απαίτηση από την κυβέρνηση να κάνει περισσότερα. Οι θετικές εξελίξεις του καλοκαιριού χάνονται όταν όλα σκεπάζονται από τα γεγονότα τις στιγμές και καταστρέφονται ζωές και περιουσίες. Κι εγώ τα ίδια αισθήματα συμμερίζομαι, μια ανάγκη να τρέξουμε πιο γρήγορα», δήλωσε ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στον Alpha.

«Συμμερίζομαι το γενικότερο αίσθημα στεναχώριας και αγανάκτησης στις περιοχές που έχουν πληγεί. Κανείς δεν αμφισβητεί τη σφοδρότητα των φυσικών φαινομένων», συνέχισε.

«Προσωπικά μου είναι συμπαθής. Έτυχε να τον γνωρίζω από το παρελθόν. Δεν φανταζόμουν ότι θα κατέληγε στον Σύριζα. Θα έκανα κάποιες πρώτες επισημάνσεις αμιγώς πολιτικού χαρακτήρα. Μέχρι στιγμής δεν έχω ακόυσει ουσιαστικό και τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο. Να του δώσω χρόνο. Κάποια στιγμή να κάνουμε πολιτική αντιπαράθεση. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να κάνω αντιπαράθεση με το κενό».

Αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι ο κ. Κασσελάκης δεν είναι βουλευτής, ενώ είπε ότι είναι μείζον ζήτημα να έχει υπαρχηγούς τον κ. Παππά και τον κ. Πολάκη. «Εκεί τα δείγματα γραφής δεν είναι υπέρ της ανανέωσης. Ο κόσμος βλέπει τα πλέον προβληματικά πρόσωπα. Αυτοί φαίνεται να κάνουν κουμάντο στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε.

«Εγώ είμαι πάντα πολύ μετρημένος. Πιστεύω δεν με χαρακτηρίζει η αλαζονεία. Πέτυχα επανεκλογή μου με μεγάλο ποσοστό. Για τις εθνικές εκλογές έχουμε πολύ χρόνο, έχουμε 4 χρόνια. Πριν έχουμε εκλογές σε μία εβδομάδα, ευρωεκλογές το Μάιο. Οι εκλογές δεν κερδίζονται με διακηρύξεις», σχολίασε τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές.

«Καμία συνεργασία δεν υπήρξε. Κοινωνική γνωριμία στο παρελθόν υπήρξε όταν ήμουν βουλευτής και εκείνος εργαζόταν στις ΗΠΑ», ανέφερε, ενώ για την πρώτη τους συνομιλία είπε ότι ήταν σύντομη. Πρόσθεσε, πως είναι πάντα στη διάθεσή του να συναντηθούν. «Ελπίζω να μην περιμένω όσο περίμενα με τον κ. Ανδρουλάκη», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα