Μητσοτάκης για αντιπάλους: “Έχουν χάσει τα αβγά και τα πασχάλια”

31.05.2023 / 13:14
ka 33

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη που παρείχαν στη Νέα Δημοκρατία αλλά και στο πρόσωπό του εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης που περιοδεύει σήμερα στις περιφερειακές ενότητες Ρεθύμνου και Χανίων, μιλώντας σε συγκέντρωση πολιτών στο Πέραμα Ρεθύμνης.

«Η επόμενη τετραετία θα είναι η τετραετία των πολύ μεγάλων αλλαγών για την Κρήτη. Είναι η τετραετία στην οποία, επιτέλους, θα μπει για τα καλά μπρος το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο στην ιστορία -θα έλεγα- της Κρήτης, που δεν είναι άλλο από τον Βόρειο Οδικό Άξονα. Μία προσωπική μου δέσμευση, η οποία επιτέλους γίνεται πράξη», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

Με αναφορές σε έργα που έχουν δρομολογηθεί και άλλα που σχεδιάζονται μίλησε για την εικόνα του μέλλοντος όπως την οραματίζεται για την Κρήτη και έκανε ξεχωριστή μνεία στην ποιοτική κτηνοτροφία, τη σύνδεση των τοπικών προϊόντων με το τουριστικό προϊόν, την εφαρμογή της τεχνολογίας στα σχολεία αλλά και την υγεία. Ο Πρόεδρος της ΝΔ έκανε αναφορά και στους πολιτικούς του αντιπάλους λέγοντας ότι έχουν χάσει τ’ αυγά και τα πασχάλια.

«Το μεγάλο ζητούμενο αυτής της κάλπης είναι πώς θα συνεχίσουμε σε αυτή την πορεία και πώς θα έχουμε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια μία σταθερή κυβέρνηση, η οποία θα μπορεί να υλοποιήσει όλα αυτά για τα οποία σας μίλησα. Γι’ αυτό και η κάλπη αυτή είναι τόσο σημαντική. Διότι ξέρετε κι εσείς ότι μπορεί η αριθμητική του εκλογικού νόμου αυτή την φορά να αυξήσει τον πήχη της αυτοδυναμίας», επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υπογραμμίζοντας την ανάγκη για ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία «αντίστοιχη-γιατί όχι και μεγαλύτερη- με αυτή την οποία είχαμε την περασμένη τετραετία», επανέλαβε ότι η σταθερή κυβέρνηση σήμερα είναι προϋπόθεση ευημερίας για την ελληνική κοινωνία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα