Μητσοτάκης: Ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία του κόσμου, η Ακρόπολη, είναι πλέον προσβάσιμο σε όλους

21.07.2021 / 23:10
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
Η παραολυμπιονίκης Κέλλυ Λουφάκου στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, Αθήνα Τρίτη 20 Ιουλίου 2021. Η Κέλλυ Λουφάκου, όπως και οι περισσότεροι παραολυμπιονίκες, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ακρόπολη μετά το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή της. Η υπουργός Πολιτισμού & Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη θα υποδεχθεί τους Έλληνες παραολυμπιονίκες στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης πριν αυτοί φύγουν για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκυο. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Στην δυνατότητα πρόσβασης της ελληνικής παραολομπιακής ομάδας στην Ακρόπολη, αναφέρεται σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι για πολλούς από τους αθλητές της παραολυμπιακής ομάδας, αυτή είναι η πρώτη φορά.

«Η ελληνική παραολυμπιακή ομάδα στην Ακρόπολη. Για πολλούς από τους φανταστικούς αθλητές της παραολυμπιακής ομάδας, αυτή είναι η πρώτη φορά που μια τέτοια επίσκεψη είναι δυνατή λόγω των προηγούμενων ζητημάτων πρόσβασης» τονίζει ο πρωθυπουργός και προσθέτει: «Αυτό αλλάζει και ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά μνημεία του κόσμου είναι πλέον προσβάσιμο σε όλους».

Η ανάρτηση συνοδεύεται από φωτογραφίες της χθεσινής επίσκεψης της παραολυμπιακής ομάδας στην Ακρόπολη και λίγο πριν αναχωρήσει για το Τόκυο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα