Μητσοτάκης από Βόλο: Προτεραιότητά μας ο απεγκλωβισμός των ανθρώπων 

08.09.2023 / 21:20
ka 49

Προτεραιότητά μας είναι ο απεγκλωβισμός των ανθρώπων. Θα στηρίξουμε τις κοινωνίες που επλήγησαν από τη φυσική καταστροφή», δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τη σύσκεψη στο Δημαρχείο Βόλου σχετικά με τις πληγείσες περιοχές του νομού, από τις πλημμύρες που έφερε η κακοκαιρία «Daniel».

Ο πρωθυπουργός μεταξύ άλλων ανέφερε: «Θα ξαναφτιάξουμε πιο ανθεκτικές τις υποδομές μας (…) Στόχος να αποκατασταθεί άμεσα η υδροδότηση σε Βόλο και Πήλιο (…) Άμεση αποκατάσταση των ζημιών στο οδικό δίκτυο».

Ενώ πρόσθεσε: Δεν είναι μόνο ελληνικό πρόβλημα αυτό που συμβαίνει με την κλιματική κρίση, είδαμε τι συνέβη και στην Σλοβενία. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με την αυτοδιοίκηση και είναι σημαντικό. Η Ελληνική οικονομία πατά στα πόδια της και έχουμε τις αντοχές να στηρίξουμε τους πολίτες μας για να αντέξουν σε αυτή την καταστροφή»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα