Παρασκευή, 27.05.2022, 1:08 μμ

Μητροπολίτης Κοσμάς – Έχει κορωνοϊό αλλά αρνείται να πάει στο νοσοκομείο

30.11.2021 / 18:15
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
ga 20

Με κορωνοϊό έχει διαγνωστεί εδώ και ημέρες ο εκ των σκληρότερων αρνητών της πανδημίας και των νέων μέτρων στις εκκλησίεςμητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Κοσμάς.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, ο εν λόγω μητροπολίτης ο οποίος δεν δεχόταν να βάλει ούτε μάσκα, αρχικά είχε εμφανίσει ήπια συμπτώματα αλλά από χθες η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε.

Ο ίδιος μάλιστα  σύμφωνα με την ίδια πηγή αρνείται να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπως των συμβούλεψαν οι γιατροί.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, η Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία ο μητροπολίτης διαγνώστηκε με κορωνοϊό στις 18/11 και από τότε παραμένει στο σπίτι του.

«Η Ιερά Μητρόπολις ενημερώνει ότι ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμάς, την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021, κατόπιν ενδείξεων, υποβλήθηκε σε εξέταση (μοριακό τεστ) και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Ο Μητροπολίτης παραμένει στην οικία του, με ήπια τα συμπτώματα και με την καθοδήγηση των ιατρών», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι, στις 8 Σεπτεμβρίου του 2020 κατά τη διάρκεια της θείας λειτουργίας μεταξύ άλλων είχε δηλώσει: «Δεν αφήνει ο Θεός, άνθρωπέ μου, μέσα στο Ναό να μολυνθείς. Δεν μολύνει ο Θεός! Ας το καταλάβουμε».Α

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα