Μιθριδάτης για τα Ημισκούμπρια: «Όταν ξεκινούσαμε δεν περιμέναμε αυτή την επιτυχία»

22.12.2021 / 18:46
mithridatis

Στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε συνέντευξη ο Μιθριδάτης. Ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής μίλησε για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του, αλλά και για τα θρυλικά Ημισκούμπρια.

«Από εκεί που είχα μέχρι τη μέση μαλλιά, τα ξύρισα. Είπα να γίνει πιο εμπορική η εικόνα μου και έχασα πολλά κιλά. Μου έχουν κάνει προτάσεις για τηλεοπτικά παιχνίδια, αλλά δεν συνηθίζω να είμαι πια θετικός σε αυτές τις προτάσεις.

Οι γονείς μου ήταν ηθοποιοί. Έτυχε και έπαιξα, αλλά για πολλά χρόνια έκανα μεταγλωττίσεις. Σπούδασα στην Καλών Τεχνών, την είχα αφήσει στη μέση και έδωσα την πτυχιακή μου το 2019», είπε αρχικά ο Μιθριδάτης.

Ο Μιθριδάτης είπε στη συνέχεια για τα Ημισκούμπρια: «Πάντα υπήρχαν εκδηλώσεις θαυμασμού, έχουμε ζήσει ωραίες εμπειρίες με τα Ημισκούμπρια… Όταν ξεκινούσαμε, δεν περιμέναμε την επιτυχία με τα Ημισκούμπρια, έγινε όμως και ήταν τρομερό το ότι η παρέα μας μεγάλωσε.

Τα γκρουπ δεν διατηρούνται, αλλά διατηρείται η μουσική τους. Οικονομικά τότε δεν είχαμε κανένα παράπονο».

«Η συνεργασία με τη Μαρινέλλα δεν έγινε με τον συμβατικό τρόπο. Η Μαρινέλα άκουσε την ιδέα, κάναμε τη διασκευή και μας έδωσε την ευχή της», πρόσθεσε επίσης ο Μιθριδάτης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα